Muovikassillinen räniköitä :)

24.04.2017 21:51

Tässä on oltu immeiset melkoisessa flunssakierteessä-ensin tämä mukava influenssa yllätti kevättalvella ja sitten, saattoipa jokin mahatautikin olla jossain vaiheessa(kukapa näitä muistaa=) ja kaiken kunniaksi Lappeenrannan näyttelyreissun jälkeen aivan mahtava flunssa :) Noh, nyt on toivuttu porukalla. ..

Lappeenrannan Kv hen starttasimme pitkänäperjantaina Helinän ja Jetron kanssa.  Lordi ja Lilo pääsivät taas kerran hoitoon-Juno-Juhekin kennelliin, tykkäävät kovasti paikasta. Kotiin Santeri poikamme hoiviin jäivät Emma mummo, Lucia ja Leila. Hyvin oli mennyt kaikilla, hoidossa, että kotona. Tällä kertaa olimme kaksi yötä Imatralla, oli mukavat lenkkimaastot koirille ja Imatran Valtionhotelli on kyllä upea paikka. 

Leijonaharjoja oli Lappeenrannan näyttelyyn ilmoittautuneet Pulla( Chanel O-Reen Ishii), Luca (Bluetongue Columbo), Armas( Cool Hattori Hanzo) ja Helinä(O"Ren Rizzoli). Lisäksi Jetro(Forsure Rolling Stone). Täytyy sanoa, että siinä vaiheessa, kun kaikki Leijonaharjat olivat kehässä pyörähtäneet-sai kyllä röyhistellä rintakarvoja, sillä kasvattajaluokkaan pääsimme että heilahti. :) Pullakin oli ensimmäistä kertaa kehässä ja todella hienosti omistajansa kanssa esiintyivät.  Kasvattajaluokassa olimme hieman öö aapisen laidalla-mutta onneksi harjoittelijatuomari antoi meille pienen pikaisen oppitunnin-miten olette ja pidätte koirat rinnakkain. Se näyttää helpolle-mutta ei se sitä ole-huomasimme, että harjoitusta, harjoitusta. Seuraavalla kerralla vielä paremmin-mikäli saamme yhtä hienosti luokkaan vaadittavat tulokset(Eh minimissään).  Näyttely oli kyllä ikimuistoinen-nimittäin Helinä pääsi isänsä Jetron kanssa Ropista "taistelemaan"-Jetrohan sen ruusukkeen vei oikeutetusti ja Helinä oli hienosti Vsp. Ja tuli se eka serti. Kun kehä oli ohi-Jetro isällisesti antoi Helinälle ympäri korvien, en oikein ymmärrä tätä tapaa( tekee sen joskus ohimennen kotona, kestää 2 sekunttia) mutta ei ilmeisesti pitänyt siitä, että Helinä oli  yhtäaikaa kehässä. Mutta-se unohdettiin pian. Ryhmäkehissä Jetro ei sijoittunut mutta hienosti meni. Ai niin ne ränikät-tuli niin monta pokaalia, että eihän niitä yksi ihminen voinut kantaa palkintotoimistosta-vaan piti ihan muovikassilla tuoda. Erittäin ikimuistettavaa.Näyttelyn jälkeen tapasimme pitkästä aikaa Leijonaharjan Boss Knight Riderin eli Max :) Kovasti poika oli miehistynyt ja leppoisan luontoinen on. Reipas poika!

Seuraavana viikonloppuna oli sitten vuorossa Pellon ryhmänäyttely ja sinne lähti Leila. =) Ei tämä koiraharrastus ole laiskojen ihmisten hommaa-ei ei-herätys 4 jälkeen-ja kuuden maissa ratin taakse. Keli oli todella kauhea aamulla-nimittäin lunta oli satanut ja tie Torniosta Pelloon melkoisen surkea. Onneksi talvirenkaat olivat alla.  Aavasaksassa pysähdyimme Leilan kanssa pienellä jaloittelulla ja hain litran kahvia loppumatkalle.

Pellossa oli mukavasti tuttuja Perämereläisiä ja tietysti ennen kehää jutut olivat juuri sellaisia-jännityksen purkamiseen sopivia-nauru pidentää ikää.  Leila esiintyi suht reippaasti kehässä-taukoa kun oli reilu vuosi, sen verran tykkäsi, että en meinannut saada kehästä pois. Onhan siellä mukavaa-saa olla esillä ja hienostella.  Eri tuli-hieman on vielä löysässä kunnossa mutta se annettakoon anteeksi-kahden pentueen jälkeen. Nyt vaan erilaista liikuntaa niin tiiviyttä lisää. Kävimmekin tuossa puolijuoksu lenkin-vesisateen siivittämänä. Mukava oli käydä Leilan kanssa ryhmänäyttelyssä-Leila tykkää kovasti käydä näyttelyissä, autossakin on mukava matkustella ja katsoa maisemia. Eiköhän tässä sen kolmannen sertin perässä Leilan kanssa tule kesällä kilometrejä :)

—————

Takaisin