Elokuu

13.08.2017 20:14

Täytyy sanoa, että on ollut parempaakin tekemistä kesällä, kuin istua koneella-kotisivuja en ole kerennyt yhtään päivittämään =) Pahoittelut myös siitä, että en ole joutanut vastaamaan kaikkiin sähköposteihin-jotenkin tuntuu niin työläälle aukaista kone-kännykällä kyllä selailee netin ihmeellistä maailmaa mutta tämä hidas läppäri ei oikein nappaa kesäiltana :) Vastailen lähiaikoina emaileihin. 

Virallisissa kuvauksissa on käynyt osa viime kesän pennuista ja hyviä tuloksia on tullut, toki kaikilla ei niin hyvä tuuri ole ollut kyynärten suhteen mutta hyviä lonkkia on luoja suonut pennuille. Terveitä silmiä myös-Helinä on tarkoitus käyttää silmätarkissa, jahka aikaa siihen järjestyy. Tällä hetkellä Lucian tila-onko tiineenä vaiko ei-on seurannan alla-ensi viikolla ultraan. Paino on laskenut tytöllä-ruoka on mennyt nyt muutamana päivänä huonommin mutta on mistä ottaa-hyvin ruokin ennen astutusruljanssia, jos nyt sattuu se paha olo yllättämään odottavan mamman. Reippaita lenkkejä olemme tehneet ja juuri tulimme sateesta-huvitti, että koko matkan kohdallamme satoi, aurinko paistoi mutta kymmenen metrin päässä ei satanut. Niin sanottu-Aku Ankka pilvi. 

Kävimme erikoisnäyttelyssä Ojakkalassa ja sinne lähtivät Jetro ja Helinä. Testasimme matkustamista asuntoautolla, mukava kokemus ja koirilla oli hyvin tilaa autossa makoilla. Lähdimme matkaan jo torstaina-yövyimme  ensimmäisen yön Jyväskylässä leirintäalueella. Helinä oli hieman levoton yön, tosin viereisessä asuntoautossa poikaporukka juhli ja äänet hieman häiritsi Helinää. No aamulla oli kyllä hyvin hiljaista. Perjantaina kerkesimme käydä katsastamassa Etelän konttuuria Pornaisissa ja aivan mahtavalla paikalla heillä uusi koti, kyllä kelpaa asua ja koirilla mielettömästi tilaa ja lääniä temmeltää. Jetron ja Selman pennuista, kaksi mustaa tyttöä jäi kotiin-Elsi ja Lempi. Todella tomeria ja kauniita tyttöjä. Selma emo oli hyvin ylpeä pennuistaan, samoin Hilma hääräsi apuemona. Armaskin oli talon isäntää siinä-sopusointuinen koiraperhe. 

Ja erikoisnäyttely. Sehän meni meillä loistavasti ja näyttelyn jälkeen poksauttelimme shamppanjaa ja kyllä oli mukava fiilis kaikilla. Helinä esiintyi hyvin, tosin väsymys painoi hieman mutta antoi minun näyttää tuomarille hampaansa-vaikka tämä punkin irroitusepisodi silmäkulmasta hieman on kesällä muistunut Helinän mieleen...mutta-nyt meni hyvin. Pulla  on erittäin kauniisti esiintyvä tyttö, hienoa katsoa kehäkäyttäytymistä. Armashan se tietysti sertin nappasi, tänä viikonloppuna tuli kaksi sertiä lisää. Mieletön poika! Kaikki saivat ERIN ja Jetrolle tuli vielä Iivarin pokaali-eli Erikoisnäyttelyssä esitetylle chow urokselle, jolla on näyttelyssä paras jälkeläinen virallisessa luokassa. mahtavaa Jetro!!

Luca ja Tito saivat kummatkin ERIN-todella hienosti erkkarissa. Titolla oli lukenut arvostelussa, että erilainen tyyppi. Noh, Titohan näyttää terveelle, on sitä ja ei todellakaan ole ruttuja taikka poimuja kasvoissa. Silmätkin niin kirkkaat ja liikunta hyvää. Turkin väri mahtavan punainen ja luonnekkin täysi kymppi. Luca oli yhtä rauhallinen ja varma esiintyjä mitä aina -ihmettelen oikeastaan, että sijoitusta ei heltynyt mutta kisa oli todella tiukka valioluokassa-tyytyväinen saa olla tulokseen. Jetro esiintyi hyvin ja liikkeet olivat edelleen upeat-harmittaa hieman että pari yötä asuntoautossa verotti turkkia-meillä ei oikein ollut mahdollisuutta laittaa turkkia, viimeistä silausta ja kastuikin turkki ennen erkkaria reissussa. 

Nyt iltatouhut jatkuu, jetrolla on pihahommat ulkona kesken ja välillä kuuluu melkoista rintaääni haukuntaa-lie jossain jotain mielenkiintoista. Ensiviikolla on Lucian ultra ja sen jälkeen olemme viisaampia, onko siellä uutta elämää tulossa vaiko ei. 

Kuvassa Helinä Erkkarissa =)

 

 

Niina

—————

Takaisin