Vappua kohti =)!

21.04.2016 10:21

Karvanlähtöä on ollut tässä koiralaumassa ihan kiitettävästi. Jetro varsinkin, pentukarvaa on kammattu melkoisia määriä ja nyt alkaa turkki olla aikalailla aikuiseen malliin . Tytöillä on juoksuja, joten karvaa on lähtenyt ihan kiitettävästi. Lilolla-jolta on kohtu poistettu-turkki on taas sen verran pitkä-että viikonlopuksi riittä askaretta. Lordilla on tupsakkeet korvantakana karvaa ja siellä täällä näkyy jokunen karva-turkkihan lähti jo muuan vuosi takaperin, johtuen SA-sairaudesta. Vappupäivänä suuntaamme Tampereen KV hen, tänään juuri tuli aikataulut ja kehä alkaa vasta puoliltapäivin. Mietimme, että lähtisimmekö ihan päiväreissulle Tampereelle. Tietää aikaista ylösnousua mutta valoa riittää nyt keväällä =) Tampereelle tulee myös Tito ja Horatio-Titoa en ole nähnyt muuten, kuin kuvista, pentuluovutuksen jälkeen. On jännä nähdä poika ihan livenä =) Katsotaan nyt, jännityksellä odotan Tamperetta ja tietysti jännittää suuresti-miten kasvateille itse kehässä menee. Tuomarivaihdoskin tuli-täysin tuntematon tuomari itselleni. Mutta-pääasia, että on hauskaa ja sitähän riittää, kun Leijonaharjoja on näyttelyssä. :)

Leilalla alkoi juoksut ja on kovasti ruokaa tankkaillut viimeviikot-lähinnä varastellut pöydiltä muun syönnin päälle-kovat suunnitelmat Leilalla on pentuja saada. Tarkoitus on astuttaa Leila ja Jetrohan se on isäehdokas numero yksi. Saas nähdä miten onnistuu, onko Jetro valmis isyyden tuomiin haasteisiin. Jos hyvin kaikki käy-koiraperheelle tulee perheenlisäystä loppukesästä. Jos ei nyt onnistu-sitten syksymmällä uusiksi. 

Lunta satelee ulkona ja koirat nukkuu terassilla. Keväästä ei oikein ole tietoakaan. Muistelen, että jokunen vuosi talkaperin, tähänaikaan jo oli piha haravoitu ja grillattukkin oli jo pariin otteeseen. Mielenkiinnolla odotan kesää-onko hellekesä vaiko viimevuoden tapainen viileä ja sateinen. Viisaampia olemme syksyllä. Mukavaa loppuviikkoa, täällä jatketaan jännittämistä Leilan juoksujen suhteen...

 

Emmamummeli pentujensa kanssa =)

—————

Takaisin