Toiveikasta odotusta =)

05.05.2016 18:45

Tällä erää viimeinen sisänäyttely on nyt ohi-kävimme Tampereen Kv ssa ihan päiväseltään, Jetroa näyttämässä kehässä. Hyvin meni Jetrolla, Eri Sa nuk 2. Ennen kehää, näytti että poikaa ei saa liikkeelle, siis ei saa metriäkään liikkeelle. Laiton jo kasvattajalle viestiä-että näyttää nyt sille, että Jetro ei liiku, jättänee kehän väliin, ei ole kipeä mutta selvästi on nyt joku lukkotila päällänsä... Noh, kasvattajan kans päätimme kokeilla, josko poika kehässä kuitenkin liikkuisi. No liikkuihan Jetro. Aivan kuin ei mitään. Johtuen pitkästä automatkasta-silmät vuotivat ja tuomari sanoi, että valitettavasti, vaikkakin tyyppi on hänen mieleen-silmät. Jetrollahan on tutkittu silmät ja terveethän ne, ehkä auton ilmastointi nyt teki haittaa silmille... jokatapauksessa vuoto loppui kuin seinään kotimatkalla.

Kehän jälkeen huomasimme mistä Jetrolla kiikastaa liikkumisen suhteen, nimittäin olimme palaamassa takaisin omaan paikkaamme, seinän viereen, missä Jetron nukkumapaikka oli ennen kehää-ja siinä lähettyvillä olevat Mopsit pelottivat Jetroa niin paljon, että jalat ei toimineen ja poika tärisi kauhusta. Niin inhottavilta nuo ihmeelliset possun ja apinan sekoitukset pojasta tuntuivat. Ja mitä ihme ääniä ne päästelivätkään. Jetro-joka ei mitään pelkää, ukkosella poika ei tahdo tulla sisälle vaan tykkää haukkua kuono kohti taivasta-pelkää mopseja :D Noh, siirsin paikkaamme hieman kauemmaksi mopsista ja Jetro kipitti häkkiinsä turvaan, että ei vaan nuo inhat otukset tule lähemmäksi. Nyt täytyy kyllä Jetro tutustuttaa mopseihin, jotta pelkonsa voittaisi. Mopsia ei tähän taloon kyllä tule mutta ehkä jossain lähettyvillä mopseja voisi olla, jos vaikka kauempaa katselisimme niitä otuksia.

Pikkuhiljaa alamme toiveikkaina odottelemaan mahdollista jälkikasvua Leilalle ja Jetrolle. Sen verran hyvin natsasi parilla. Voisi melkein sanoa, että täydelliset oli tämän  parin "kihlajaiset"(suuret kiitokset Juno-Juhekin Kenneliin:) mutta-odottelemme ja odottelemme-tuleeko vai eikö tule pentuja, jos ei tule niin sitten ehkä myöhemmin.  Jetron on jo omaksunut isän roolin-hyvin suojeleva on Leilaa kohtaan-kun lähdemme lenkille-kauas kuuluu Jetron perään haukkuminen, ulkona Jetro puolestaan gorillan lailla puhkii aidantakana naapurin pojille. Noh, muutama viikko niin varmuus asiaan saadaan =) Hienoja pentuja tulisi, uskon sen 100%...katsotaan mitä tuleman pitää :)

Oulaisten näyttely on muutaman viikon päästä ja sinne starttaamme Lucian ja Jetron kanssa. Luvassa mukava päivä, yleensä aina paistaa aurinko Oulaisissa ryhmänäyttelypäivänä. Ja mukava nähdä taas tuttuja :) 

Lucia Helatorstaina=) Neiti on ulkona aamusta iltaan, yleensä Jetron kanssa. Pallolla leikitään ja välillä Jetron harjassa roikutaan. Neiti tykkää riekkua, ts on aina liikkeessä, tutkiva, utelias.Kaikinpuolin iloinen ja onnellinen tyttönen. Kesää odotellessa =)!

—————

Takaisin