Talvea vielä riittää =)!

16.02.2016 09:17

Pakkasia on riittänyt reilusta -30 suojakeleihin. Nyt alkaa talvi selvästi taittumaan ja auringonpaistettakin on luvattu. Tasaisen tylsää on ollut tammi ja helmikuu-koirien kannalta-välillä on ollut hurjat pääkallokelit, että lenkit on jääneet vähälle välillä, onneksi nyt alkaa olla kelit kohdillaan =) Lisäksi mahtava flunssakausi valtasi talon ja itse olin kyllä melkoisessa flunssassa-ei kertakaikkiaan jaksanut oikein mitään. Nyt alkaa helpottaa.

Jokunen viikko sitten, saimme tänne Ouluun vieraita etelän konttuurista-Piretta oli Hilman ja Selman kanssa kyläilemässä. Uutisissa onkin kerrottu syy-Selma astuttettiin tällä kyläilyreissulla. Hilma oli meillä hoidossa sillävälin, kun Selma kävi tapaamassa poikakaveriaan. Emma, Hilman emo oli ensimmäisinä vierailupäivinä onnellinen, tunsi/muisti Hilman mutta kun näitä vierailuja oli useampi-viimeisenä vierailupäivänä Emma osoitti hyvin selvästi- nyt menet kotiin, tänne et jää ;) Luuli ilmeisesti, että Hilma aikoo jäädä emon helmoihin pyörimään. Noh, olisihan se Hilma mennyt täällä joukon jatkona mutta koti Espooseen lähti takaisin ja ei jäänyt "äiti itkemään". :) Nyt jännitetään, josko pentuja sitten syntyisi Selmalle. 

Muutaman viikon päästä, olemme lähdössä Tuusniemen näyttelyyn-ilmoitin sinne Lucian, sekä Leilan. Katsotaan nyt miten menee-Lucia on vielä pentusarjassa. Tuusniemen jälkeen päätän, ilmoitanko tytöt myös Lappeenrantaan. Mutta mukava lomanen on tulossa-olemme hotellissa tottakait yötä, kivaa maisemanvaihtoa. Itseasiassa-en ole aiemmin Tuusniemellä käynytkään. Matkailua siis tämä harrastus. Loppukeväästä-pääsisäisen tienoilla on Lappeenrannan KV, sinne olemme näillä näkymin menossa isommalla porukalla. Jos mahdumme kaikki autoon :) 

 

Kuvassa Emma on meille juuri saapunut ja Linda sanoo, että "katsos täällä on uusi kaveri". Emmalla oli hihna ja valjaat ulkona alkupäivinä, oli nimittäin melkoinen työmaa saada neiti aina sisälle. Hyvin epäileväinen oli meille tullessaan, arka ja melkein meinasimme luovuttaa mutta onneksi ei. Aikaa meni mutta kannatti. Nyt Emma on talon kuningatar.

—————

Takaisin