Sisällä löhöilijät ulkona viihtyvä :)

22.09.2015 12:03

Syksy tuli, vaikka ei voi sanoa, että kesää juuri olikaan, lukuunottamatta elokuun muutamaa lämpimämpää jaksoa. Mutta se ei haittaa mitään-itse pidän syksystä-lempi vuodeaika. Tänään sataa vettä ja lukuunottamatta Jetroa-kaikki ovat sisällä. Jetro tykkää olla ulkona säällä, kuin säällä, viime viikkoinen kova ukkonenkaan ei poikaa isälle saanut. Olin juuri lähdössä töihin, kun kova ukkonen rankkasateineen iski ihan päälle-huomasin Jetron olevan pihalla, ovi oli ollutkin auki) ja haukkuvan kuono kohti taivasta"Mitäs siinä muriset-murisen takaisin!!" .Eikä millään sisälle. Sain pojan kutenkin hihnalla sisälle-kastuen itse ja suoraansanoen-niin kova ukkonen, että itseäni pelotti mutta Jetroa ei :) Kovapäinen poika.

Erikoisnäyttely meni loistavasti Jetrolla. Poika oli junnupoikien 1 ja isossa kehässä putosi lopussa, jääden viidenneksi, jättäen monta valiota taakseen. Nyt katsomme eteenpäin näyttelyitä-mahdollisesti Seinäjoelle, Jyväskylään-kenties Helsinkiin. Katsotaan nyt turkkitilanne-kovalla rytinällä pentuturkki vaihtuu aikuisturkkiin mutta vieä ei ole kovin innokas vaihtamaan pentuvillojaan. Huonoturkkista koiraa en taida ilmottaa... Eilen sain kammattua taas pussillisen karvaa, mitään laikkuja turkissa ei ole, hyvin tasaisesti lähtee pentukarva pois. Ensikuussa Jetro täyttää vuoden ja viralliset kuvaukset ym tutkimukset tehdään. Jetrolla ei ole ollut mitään ongelmaa, (koputin puuta juuri). Pääasia, että poika on voinut tähän asti loistavasti, kuvaustulokset on sitten kuvaustuloksia. Tottakai, olisin onnellinen, jos Jetrosta mahdollisesti saisi jalostusuroksen, niin tervettä poikaa(koputin taas puuta :) on ollut tähän asti-ainoastaan rokotukset on käyty ottamassa lekurilla. Hienoa olisi saada terve poika jalostukseen.

Tuomari Boo Lundström oli erikseen haetuttanut Jetron vielä luokseen ja esitellyt Jetroa eräälle suomalaiselle ulkomuototuomarille. Tässä on uros hänen mieleen, näyttänyt, esitellyt Jetron hampaat, selkälinjan, rakennetta muutenkin. Lisäksi Jetron käyttäytyminen oli tehnyt suuren vaikutuksen tuomariin. Hienoa Jetro!!!!

 

—————

Takaisin