Reissun päälle =)

08.09.2016 21:29

Pikkuhiljaa olemme päässeet ns. normaaliin päivärytmiin, pennun pääsivät omiin koteihinsa ja meille jäi tänne pikkuinen Helinä, musta pitkäkarvainen Chowityttönen. Jetro isä on varsinkin hyvin ylpeä tytöstään ja käy välillä haistelemassa neitiä-muka hyvin välinpitämättömänä mutta selvästi seuraa pikku Helinän liikkeitä tarkkaan. Edelleen, ulkosalla isä Jetro huolehtii turvallisuudesta-meille ei todellakaan ole voroilla asiaa-saapi yrittää ;) Lucia on taas niin hieno isosisko Helinälle, todella mielissään seuraa pikkuisen touhua ja usein nukutaan kylki kyljessä. Lordi ja Lilo ovat uteliaita mutta aika nopeasti kääntävät päänsä pois, jotta ei Helinän vanhemmat tule väliin. Emma mummo taas...no jaa-on edelleen niin kertakaikkisen rasistinen mustia koiria kohtaan, mitä ennenkin. 

Eilen aamulla, Helinä oli todella villinä-kerran Emma haukahti käskevästi, se riitti ja Helinä pisti heti maaten. Emma mummolla on sitä auktoriteettia, mitä nuoremmat koirat kunnioittaa. Toivon mukaan, ei mene 6kk, ennenkuin päästää lähelleen, kuten Emma teki Jetron kohdalla-ei ollut Jetrolla asiaa Emman lähelle-vähintäänkin metrin rako piti olla. Lucialla, oli helpompaa Emman kanssa, epäilen siis väriä-Emma ei vaan pidä mustasta. 

Huomenna starttaamme Lucian kanssa kohti Chowien erikoisnäyttelyä, mikä pidetään tänä vuonna Humppilassa. Olemme Tampereella yötä ja sieltä aamulla starttaamme kohti näyttelyä. Lucialla on harmittavasti juoksut. Eikä ne juoksut nyt haittaa alkuvaiheessa mutta ns. tärppipäivät on nyt näinä päivinä. Huomasimme aamulla-Jetroon tuli vauhtia ;)  Leila ja Emma ovat pitäneet siisteyskasvatusta ja hyvin on mennyt. Yleensä ensimmäiset juoksut hieman ovat sotkevat mutta helposti opitaan se itsestään huolehtiminen, eipä juuri huomaa juoksuja koiralla...paitsi tietenkin, kun on uros talossa-kummasti ei jää huomaamatta :) Jokatapauksessa-täytyy mennä näyttelyyn hieman vaivihkaa, jotta ei urokset häiriinny, odotamme suosiolla kauempana, jotta uroskehät on ohi. Toki voi olla, että ne ns. parhaat päivät ovat jo ohi erkkaripäivänä-hyvin mahdollista mutta varmanpäälle. Jännittävä viikonloppu on siis edessä-mukava nähdä muita Leijonaharjoja ja tietenkin muita chowharrastajia ympäri Suomea =) 

Tässä kuvassa A-pentue-vasemmalta: Anton, Hilma, Assu ja Roosa =)

—————

Takaisin