Lunta saatiin tupaan =)

23.11.2015 21:06

Vihdoinkin tähän kaamokseen saatiin valoa, nimittäin lunta. Pysyisi vaan maassa, eikä sulaisi pois. Nyt on niin pimeää-vaikuttaa selvästi koiriinkin-enempi nukuttaa ja lenkille lähtö on hieman työlästä. Tosin lumentulo hieman piristi porukkaa. Juuri tulimme rapsakkaalta lenkiltä Leilan ja Emman kanssa, Lucia lähti pienelle kävelylle mieheni kanssa. Viime vkolla Emmalla oli selvästi kintut kipeänä,ei millään lenkille mutta Lucian kanssa kävi pienellä kävelyllä mielellään. Kolmen päivän ajan annoimme särkylääkettä ja nyt on ehta tyttö taas =) Alkaa ikä tuntua nivelissä mutta ei vielä onneksi ole jatkuvaa, lepo auttaa ja tarvittaessa hieman särkylääkettä.

Jyväskylässä Jetro kävi lauantaina ja tuloksena Juk Eri 1. Hyvin meni, tuomari ei kovin helpolla  Chow Chowlle jaellut Sa ta. Mutta erittäin hyvät arviot sai poika taas kerran=) Parin viikon päästä lähdemme sitten Helsinkiin. Harjoituksissa kävimme Jetron ja Lucian kanssa-olihan nämä jänniä-hallin peräseinällä oli peili ja kun kiersimme kehää-nämä kaksi pysähtyivät aina kohalle katsomaan itseään peilistä =) Hauskoja hepsankeikkoja. Jetro oli onnessaan, kun sai reenata pennun kanssa. Helsingin jälkeen, Jetro saa lomailla näyttelyistä muutaman kuukauden-veikkaan , että loput pentukarvat alkaa irrota, tosin nyt näyttää, että hyvin hitaasti vaihtuu aikuisturkkiin. Todella kaunis turkki pojalla. 

Ensimmäistä kertaa seurasin Näyttelyn reaaliaikaista tulospalvelua ja olihan jännittävää-tulokset vaan tupsahti ruudulle. Usein näyttelyssä ei kerkeä tai ei jää mieleen muiden koirien tulokset ja välillä ei kuule. Joskus itsekkin öö aapisen laidalla-että mitä nyt tuli-liekö jännitys tekee sen. Viime Lauantaina Jyväskylän Kv ssa, narttujen kehässä Selma, eli "Taru" Sai Avo Eri AVK 1-ainoana junnuista tai avoimen luokan nartuista. Tosi hienoa! Toki Eh on erittäin hyvä mutta kyllä iloitsimme Selman Eri tuloksesta. Onnittelut Pirettalle ja Jarnolle vielä kerran Selman hienosta menestyksestä. 

 

 

Ilmeisesti Piretta antaa viime hetken ohjeita Jarnolle ennen kehään menoa =) !

 

—————

Takaisin