Kotia kohti :)

22.07.2015 21:29

Pennut kävi eilen pentuetarkastuksessa ja läpi menivät katsastuksesta. :) Nyt sitten aletaan puuhastelemaan kotiin lähtöä. Yllätyin suuresti, kuinka nopeasti pentujen paperit tulivat Kennelliitosta-pvässä! Eilen muokkasin loppuun ilmoituksen ja tänään oli paperit postilaatikossa. Oman koiran kautta, todella nopeaa ja koska tässä tapauksessa ei ollut mitään erikoista, kuten kaksoisastutus-paperit tulivat joutuin. Ensimmäinen pentu, Horatio lähtee ensi viikolla, ihan lentokoneella kotiin. Reipas poika, joutaa jo kotiin. Seuraavat lähtevät sitten seuraavana viikonloppuna, Knight Rider, Mcgyver ja Columbo. Skywalker jää vielä viikoksi tyttösen kaveriksi tänne. Tyttö jää meille kotiin. Saapa nähdä kuinka totutaan taas hiljaisempaan eloon, on nämä pojat melkoisia möllejä-leikitkin on sitä luokkaa. 

Katastrofinpoikanen meinasi meille eilen tulla, nimittäin erehdyimme ostamaan Libero-merkkisiä pissialustoja pennuille pentuhuoneeseen ja sehän ei käynyt laatuun...lähikaupassa, kun näitä Pampersseja ei ollut :) Heti alkoi alustojen repiminen, varsinkin tyttö alkoi heti siivomaan alustoja pois ja näin koko porukka saatiin touhuun mukaan. Väärä merkki-ei kelpaa. Yöllä olis sitten pissitty sinne sun tänne ja alustat oli raahattu pois pissipaikalta. Eli tänään oli pentuhuoneen mattojen pesupäivä. Nyt on sitten Pamperssit huoneen lattialla ja kukaan ei niitä revi. Hyvin valikoiva maku siis näillä vauvoilla :) Ulos on tehty isot hädät ja tarpeen mukaan sisällä Pamperssiin :))) 

Muutakin "jännittävää" tapahtui meillä eilen, nimittäin saimme tuta tuntea Chow Chow vaistoista-nimittäin metsästys/riistavaistosta. Pihallemme oli jostain syystä eksynyt, loikannut parka, jänis. Lordi ja Jetro saivat sen kiinni ja pupujen taivaaseen meni se vierailija. Melkoinen tiimityöskentely pojilla oli ollut, pupu raukka. Jetro saatiin helposti pois mutta Lordihan oli pupu raukkaa retuuttanut pitkin poikin ja hengettömäksi teki raasun. Töistä kun tulin kotiin illalla, kumpikaan poika ei tullut tervehtimään minua, sen verran häpeissään olivat tekosistaan. Mutta huomasin syrjäsilmällä, että Lordin itsetunto hieman nousi tapauksen johdosta ja varsinkin Jetron silmisä-kyllä papparainen on kova kuntoinen kaveri ;)

Lordi ennen sairastumistaan Sa-sairauteen-turkki oli mahtava :)

—————

Takaisin