Kevättä :)

08.05.2018 21:02

Vihdoinkin se tapahtui-nimittäin Elvis LIIKKUI! Olemme kovasti reenailleet näyttelyitä varten mutta ongelma on ollut se, että en ole löytänyt Elviksestä käynnistysnappulaa. Herrahan on haaveilija. Meillä kaikki pennut ovat käyneet pieniä lenkkejä kolmasti päivässä-n. 15minuutin lenkki, puoleen vuoteen asti. Elviksellä menee tuossa lenkissä usein 45minuuttia. Kyllä on aamuisin ollut työlästä! Välillä olen kantanut pojan kotiin, koska töihinkin pitää joutua. Elvis seuraa lintuja, naapureita, autoja, pyöräilijöitä, kaikkea mahdollista-istuu ja miettii. Tällä viikolla Elvis on alkanut nostaa jalkaa ja se on saanut pojan vilkkaammin liikkumaan-on hoksannut nimittäin, että parempi hieman merkkailla ja jättää niitä viestejä muille koirille.  Kaikista mielenkiintoisinta Elviksestä on paikallisliikenteen bussi. Eräänä aamuna linja-auto oli pysäkillä tauolla ja kuski hyppäsi puhuttamaan Elvistä. Olihan se Elvikselle elämys ! Sai vielä silityksiä. Elvis on huomattu, usein kuskit hymyilee Elviksen nähtyään pyörätien laidassa katselemassa. No, tänään aloitimme näyttelyhihnassa harjoittelun ja yhtäkkiä Elvis lähtikin liikkeelle! Bravo!!

Jetro on toipunut viime syksyisestä etujalan lihasrevähtymästä, aikaa vei mutta nyt Jetron jalka on entisellään. Todella haastava syksy oli Jetrolle-pakko oli levähtää mutta kuitenkin pieniä lenkkejä teimme. Onneksi kuvissa ei mitään näkynyt-aika näyttää, nyt tilanne on hyvä,  kivuton ja lenkillä menee kuten ennen. Tänään olen pähkäillyt kesän näyttelyitä- hirveästi menoja on ja juhlia tulossa mutta Jetron ja Elviksen ilmoitin pariin näyttelyyn. Jetro on niin upean näköinen ja selvästi Jetrolla mieli tekee päästä pienille reissuille. Kaihoisasti katseli, kun harjoittelin Elviksen kanssa pihalla näyttelyhihnassa. Kyllä täällä pohjosen kehissä tarvitaan Jetron äijämeininkiä :) Heinäkuussa onkin sitten useampi näyttely pojille-erkkari mukaanlukien. Vielä en ole päättänyt -millä kokoonpanolla menemme Erkkariin(tänä vuonna Chow Chow erikoisnäyttely  on Pyhäjärvellä), Lucia lähtee, Elvis lähtee, Jetro lähtee, Helinä lähtee.. ....hohhoijakkaa-.asuntoauto täytyy hankkia jos tällä porukalla reissaa :) 

Jetro ja viimeiset lumiset päivät keväällä....

Lucian ja Jetron pennut ovat kohta 8 kuukauden ikäisiä :) Takapihaa haravoin viikonloppuna ja sieltä löytyi muutama kikkura syksyltä-ihan tuli kaihoisa olo-oli ne niin mahtava viisikko. Lucian kanssa muistellaan välillä pentuja ja Lucia painaa päänsä samalla minun kaulalle ja nauttii kun kerron että oli ne hienoja vauvoja ja Lucia hoiti hienosti. Lucia kyllä muistaa. Viime sunnuntaina pentueesta Eye of the Leopard kävi Etelän kontturissa kyläilemässä palvelusväkineen ja mukavaa puuhaa oli Bonolla ollut-olihan siellä vastassa mukava chowilauma :) Bonon näin keväällä tässä ihan lähellä-oli mukava nähdä kuinka komea poika Bonosta oli tullut. Iloinen vesseli, kuten pentueen muutkin pojat. 

Bono kyläilemässä Piretan ja Jarnon luona-taustalla ilmeisesti Armas, joka ei päässyt karkeloihin mukaan :)

..ja huomenna lupasi yli +20 astetta lämmintä...mahtavaa! Helatorstaina laittelemme vielä porukalla pihaa kuntoon ja kenties grillaamme. Se onkin koirienkin mielestä ihan parasta kesässä-saattaa nimittäin jokunen suupala löytää omistajansa.

 

 

—————

Takaisin