Kesä lähestyy...=)

15.05.2016 13:37

Ilokseni huomasin, selatessani kotisivujamme, että viime päivinä kotivuilla on käynyt paljon ihmisiä klikkailemassa kuvia ja uutisia =)! Suorastaan hämmästyin tätä ilmiötä mutta kiva, että Leijonaharjojen kotisivut ja kuulumiset kiinnostaa. ;)

 

Sain mukavia keväisiä kuvia Leijonaharjan Aslanista-Assusta, joka asustelee Kangasniemellä Essin ja Kalevin kanssa. Perheeseen kuuluu myös Rölli Chow Chow, joka on Pihlajalammen kennelistä. Ohessa Assun tunnelmia-melkoisen muhkea turkki pojalla =)!

 

Viime viikolla Emma mummo sai uuden lookin-Emmalla on turkki kasvanut pituutta aivan mahdottomasti viime kuukausina-tällä kertaa otin kyllä rehellisesti sakset käteen (Emma ei ravaa näyttelyissä) ja siistin rouvan-  Emmahan on ollut viime päivät niin tyylikkäänä ja ylpeänä uuden lookkinsa kanssa :) Katsokaapas ennen ja jälkeen kuvat

Niin-kumpi kuva on ennen ja kumpi jälkeen pesun =) 

 

Muita kuulumisia Leijonaharjoille-Espoon typykkä Iisa voi hyvin ja kasvaa kovaa kyytiä. Ikää jo reilu kuukausi. Ensiviikolla on vuorossa sirutus. Omistajat 
Piretta ja Jarno ilmoittavat sitten neidon tulevan kennelnimen-jännityksellä odotamme :) 

Leilalla on mahdoton ruokahalu ja enteilee tiineyttä. Pitkiä lenkkejä teemme, lenkillä mennään kuono maassa-melkoinen riistavietti on taas herännyt. Vielä muutama viikko niin saamme varmuuden tiineydestä . Isä Jetro huolehtii Leilasta ja usein nukkuu Leilan kyljessä kiinni-tosin Leila saattaa välillä ärähtää-että pysyppäs kauempana siinä-mutta semmoisiahan raskaana olevat ovat-mikään ei oikein passaa jos hormoonit kovin hurisee. 

Ensi lauantaina on sitten Oulaisten näyttely, Jetro ja Lucia aloittaa ulkokehäkauden :)

 

Nyt alan valmistautua tyttären balettiesitykseen-menemme katsomaan esitystä. Hyvin kiireistä elämää tässä vietellään-tuntuu että keväällä on hommaa vaikka minkälaista. Onneksi nyt sataa vettä-välipäivä maalauksista. Terassinmaalaus alkaa olla loppusuoralla...seuraavaksi aita ja kyllähän sitä touhua riittää =)

—————

Takaisin