Joulu tuli ja meni-Uusi Vuosi 2016!!=)

03.01.2016 19:39

Joulu tuli ja meni. Täällä pohjoisessa-saimme nauttia valkeasta joulusta-tosin joulupäivänä sää lauhtui reilusti ja riesaksemme tuli pääkallokelit. Lenkille ei ollut asiaa-pyörätiet olivat täysin kirkkaalla jäällä-vettä vielä jään päällä. Onneksi saimme pihan hiekotettua niin hyvin, että siinä kelpasi koirien temmeltää. Nyt sitten kelit on erinomaiset, juuri tulimme Leilan ja Emman kanssa lenkiltä-pakkasta reilut -10 ja tuulikin mutta oli hieno lenkki. Sopivasti luntakin alkoi tuiskuttamaan-avot. Kyllä Chowit tykkäsi. 

Uusivuosi vaihtui rauhallisesti-meillä ei koirat perustaneet raketeista-toki emme pahempaan rakettienpaukutteluaikaan päästäneet koiria ulos-lenkitykset hoidettiin ennen klo 18 pitemmän kaavan mukaan. Mutta jälleen kerran pääsimme "helpolla" uuden vuoden suhteen. Kuulemani mukaan myös etelän suunnalla-Pirettan ja Jarnon Hilma ja Selma eivät raketteja säikkyneet. 

Tänään menimme Lucian kanssa mätsäriin. Hieman arvellutti lähteä-nimittäin mätsäri oli pienessä hallissa ja sen tietää, että koiria on siellä paljon. Onneksi koirat oli porrastettu-pienet pennut ja aikuiset olivat olleet jo aamupäivällä ja meidän kehä alkoi 13.30.  Lucia käyttäytyi niin huonosti kehiä odotellessa ja makupalatkin uhkasivat loppua. Onneksi kanttiinissa oli lihapasteijoita ja muusasin niistä pieniä palleroita taskunpohjalle :)

Tämä huono käytös-päksyttää-varsinkin mustille koirille- lie johtuu siitä,tottunut mustan Jetron kanssa hurjimpiinkin leikkeihin. Noh-hallissa ei kertakaikkiaan tilaa ollut leikkiä ja lähinnä saimme paheksuvia katseita lähelläolijoilta. Viimein, viereemme tuli parkkiin Samojedin-uros-Luciakin rauhottui. Ilmeisesti tuli hieman Leila emo mieleen, väri hieman emon väriä muistuttava.

 Kehässä Lucia meni kuin unelma. Aivan kuin olisi on /off nappula-kehän sisäpuolella käytös muuttui niin hienoksi Chowineidin käytökseksi. Punainen nauha tuli ja jäimme odottelemaan sitten loppukehää. Mätsärissä on syytä varautua odotteluun, hyvää harjoitusta. Tauon aikana Off-tilassa-Lucia taas käyttäytyi niin epächowimaisesti-ei mitenkään vihainen muita kohtaan mutta räksytti ja sinkoili. Mutta taas, kun Samojediuros tuli viereen-rauhottui. Kova meteli hallissa oli, pieni halli ja koiria paljon-täysin uusi tilanne Lucialle. 

Loppukehä meni taas hyvin-erinomisesti liikkui. Lucia pääsi aika loppumetreille mutta putosi sitten, laskin, että ylsikö kuudennen sijan tienoille. Hyvin siis meni =) Loppiaisena on myös lähistöllä hallimätsäri-mietimme, josko lähtisimme sinne Jetron ja Leilan kanssa-nimittäin ensiviikonloppuna on Kajaanissa KV. Sinne olemme menossa tämän parivaljakon kanssa, Leilallahan se on sertinmetsästystä-yksi puuttuu vielä suomen muotovalion titteliin. Vuoden tauko tytöllä on ollut mutta onhan tässä viikko aikaa vielä palauttaa mieleen näyttelyjutut. Lucian ensidebyytti taitaa mennä virallisten näyttelyiden suhteen keväälle-Kajaanin en ilmoittanut tyttöä. Mutta -vuosi on vasta aluillaan. Turun Kv hen on myös menossa kaksi Leijonaharjaa-Hilma jaTito. Lisäksi Horatio osallistuu alkuvuoden pentunäyttelyyn, Helsinkiin(10.1), Tito on myös sinne menossa.. Jännitettävää siis on tähän alkuvuoteen.

Keväälle on pentusuunnitelmia-niistä sitten tarkemmin myöhemmin =)

 

 

 

Hyvää Uutta Vuotta! Tässä joulun öllötyskuvia =))

 

—————

Takaisin