Jännäämistä ja odotusta =)

15.03.2016 08:41

Pikkuhiljaa talvi väistyy ja kevätaurinko pilkottelee pilvien takaa. Viime viikolla täällä pohjoisessa oli hiihtolomaviikko, tosin hyvin pilvistä ja harmaata  sää oli mutta eihän se lomalaisia haitannut. Itse pidin tiistain ja perjantain vapaata, pientä reissua lähimaastoon vapaapäivinä.  Kävimme tiistaina vanhempieni luona kyläilemässä, Lordi pääsi mukaan autoreissuun. Lordihan nauttii autoilusta ja kyläilemisestä .Perillä mummolassa Lordia lellittiin mummon toimesta-piparkakkua, kissanruokaa, makkaraa...kyllä oli tyytyväinen poika. Paluumatkan päätin ajaa pohjoispuolta takaisin Ouluun-hieman erilaiset maisemat, koko matkan Lordi tuijotti auton takaikkunasta ulos ja nautti maisemista. Lordilla on ollut nyt hyvä vaihe sairautensa, SA :n suhteen, ei tulehduksia, paino on noussut jo lähes normaaliin painoonsa ja lenkkeilee reippaasti. Nyt, kun aurinkokin lämmittää-Lordi nauttii kevätpäivistä ulkona Lilon kanssa. Meillä on koko piha aidattu ja autotallissa on oma huone minne koirat pääsee halutessaan päiväunille. Lisäksi pihalla on kaksi koirille tehtyä katosta. Yleensä koirat makoilevat terassilla tai sitten ihan hangella. Joskus ihmetyttää-että miksi ei voi mennä suojaan, jos lunta tupruttaa-mutta mieluisin paikka on käärityä kerälle lumihankeen. Jetron kohdalla ongelmana on se, että herraa ei saa millään sisälle. Kaikki huijaukset Jetro on jo huomannut, varsinkin pakkasilla usko alkoi jo loppua pojan sisään saamiseksi. Vaikka Jetrolla jääpuikkoja roikkui silmien ympäriltä-ei millään sisälle.  Iltalenkin jälkeen, paras liike on tuoda Jetro suoraan sisälle ja ei enää ulos mutta poika näyttää kärsivältä, aivankuin läkähtyisi sisälle. no, klo 23 maissa yleensä poika saadaan jollain konstilla sisälle.  Ja nyt Jetro on saanut Lucian ulkoilukaverikseen. Lucia on helpompi houkutella(vielä)sisälle-makupalalla. Mutta jossainvaiheessa tämä konsti ei enää tehoakkaan =)Nythän se on vaan hyvä, että ulkona viihtyvät, pahimmat pakkaset on ohi ja kauniita kevätilmoja. Kesällä päänvaivaa tuottaa ukkoset. Jetroa lukuunottamatta-kaikki haluavat jylinän tullessa sisälle mutta viimekesänä, suht raju ukkonen yllätti-Jetro haukkui keskellä pihaa kuono taivasta kohti-ei mitään pelkoa ukkosta kohtaan.   Leila ja Emma nauttivat olostaan sisällä. Yleensä kerääntyvät radion läheisyyteen ja nauttivat. Emma varsinkin nukahtaa viidessä sekunnissa ja turina alkaa. Pääsääntöinen lepopaikka Emmalla on soffa. 

 

 

Kuvassa Tatam Kevätesikko "Linda" n. 7kk

 

Nyt Leijonaharjat jännittää Espooseen syntyviä pentuja. Selma mammalla alkaa kohta olla tukalat olot, ei montaa viikkoa h-hetkeen. Tsemppiä Pirettalle ja Jarnolle, jännittävät viikot on edessä !! Pääsiäisen jälkeen uusia leijonaharjoja saamme sitten ihmetellä ja ihastella =)

Pääsiäisenä kurvaamme Lappeenrannan kv hen-mukaan lähtee Leila, Jetro ja lucia. Saas nähdä miten onnistumme kolmen koiran kanssa toimimaan. Onneksi perillä on apuna chow chow tuttumme Heidi-joka lupasi auttaa, mikäli apua tarvitsemme. Mutta mukava nähdä perillä muita leijonaharjoja-Lucaa ja Horatiota. 

 

 

—————

Takaisin