Etelän haarakonttori ;)

15.10.2015 20:12

Chowi ystävämme, Kainuun tyttö  Piretta Kemppainen kävi jokin aika sitten kasvattajakurssin ja mielenkiinto Chow Chow rotua kohtaan on herännyt omien, Chowien, Selman ja Hilman myötä. Olemme paljon keskustelleet rodusta, sen tulevaisuudesta ja sen verran samankaltaiset näkemykset meillä on, että Pirettan käytyä kasvattajakurssin, ehdotin hänelle, että liittyy Leijonaharjoihin. Toisaalta turhaan perustaa uutta Kennelnimeä-kuitenkin meillä kummallakin tulee olemaan pentueita niin harvakseltaan, että sehän olisi järkevää jakaa kennelnimi yhdessä,olemme kasvattajat samalla aaltopituudella. Kummallakin on oma, erilainenkin mutta toisen ajatusta tukeva näkökanta liittyen harrastukseemme-koiriin, niiden hyvinvointiin, sekä harrastustoimintaan koirien kanssa, näin siis hyödymme suuresti toistemme erilaisesta tietämyksestä.  Ja näinpä sitte anoimme lisäystä Leijonaharjan Kennelnimeen, myös mieheni Jarmo liitettiin samaan, joten nyt on "kolmen kopla" syntynyt. Hyvin tärkeää on saada jakaa asioita toisen kasvattajan kanssa, löimme "toivottavasti"viisaat"päämme yhteen", eiköhän me saada hyvää aikaan Chow Chow rotua ajatellen. Ja yhteistyötä tulevaisuudessa odotellen. Minusta Leijonaharja-nimenä on hyvä, että mielellään sen jakaa samanhenkiselle Chowi-ihmiselle. :) 

Ensi lauantaina menemme Lucian kanssa ekaan Match Shown-mietin päivällä, että taas "sama" alkaa alusta.Niin mikä sama-no-mätsäreistä se alkaa, vietät parhaimmillaan ulkona 11-18 vilussa, jos "oikeat tuomarit" mätsärissä, ruokasäkin toivossa,  mitä kukaan koirista ei syö, sitten pentusarja ja pakki toimii koiralla hyvin ja sitten aletaan niitä pirun sertejä metsästämään ympäri Suomea, heräilyt ennen sian pieremää, yleX viikonparhaat palat, ABC-seisovapöytä, pitkä kotimatka=takkiin tuli, tuomari oli ihan hanurista, vuodatat vielä facebookissa myöhään yöllä,nopea kotimatka-mieli keveänä vaikka muutama tunti yöunta=hyvin meni=kerrankin oli oikeanlainen ja asiantunteva tuomari, vuodatat facebookissa myöhään yöllä ja latailet kuvia hitaalle koneelle, kuunnella hotellin koirakerroksessa naapurihuoneitten koirien volinaa, joskus isäntäväki on hotellin viihdeosastolla, olla siitä kateellinen (mutta hotellin aamupalalla vahingoniloinen:), koiran pesua ja föönausta myöhään iltaan vaikka olet viikon töissä tehnyt samaa, isohätä koiralla ja esittäjällä ja kehä alkaa 5min päästä,sotkuinen auto näyttelyreissun jälkeen, ulkonäyttely ja myräkkä, kajaanin pallohalli,  viralliset kuvat, tyhjä kukkaro.............:D Niin ihanaa!!!!!!

 

Mutta pääseepä näkemään maisemia näyttelyreissuilla :) Kuvassa matkalla jonnekkin pohjoiseen toukokuussa, luntakin vielä on. Vuoden tauon jälkeen oikeastaan innolla odotan kaikkea yllämainittua, sopivasti pää tyhjenee työasioista näyttelyreisuilla ja aina ollaan yhtä kokemusta rikkaampia. Lisäksi pääsee tapaamaan muita ihmisiä, yhtä hulluja kuten minä-näyttelyitten parissa. Lucia , Lucia..tästä se lähtee :)

—————

Takaisin