Vuosi tuli täyteen pikkuisilla Leijonaharjoilla :)

02.07.2017 22:42

30.6-16 oli se maaginen päivä, jolloin 9 hienoa pentua pulpahteli Leijonaharjoihin ja tänä vuonna syntymäpäiviä vietettiin ympäri Suomen maata perinteisesti maksalaatikkokakkua herkutellen :) Onnea vielä kerran Sylvi, Nepo, Dawa, Pulla, Armas, Pontus, Hertta, Taika ja Helinä. Kaikilla on ollut hieno ensimmäinen vuosi takana ja mikä parasta-eipä olisi parempaa kotia kellekkään voinut löytyä maailmasta-niin onnellisia ja reippaita 1 vuotiaita Chowinalkuja jokainen :) 

Espoossa Selman ja Jetron pienet pennut ovat jo kuukauden ikäisiä ja todella pontevia pentuja-hyvin tasainen pentue. Harmittaa, että en pääse pentuja katsomaan mutta mieheni pääsi tänään käymään pentuja tuoksuttelemassa. olen tietysti hieman katkera mutta elokuussa on erkkari-sitten näen ainakin kaksi pennuista , käymme samalla etelän haarakonttuurissa vierailulla:) Sitä odotellessa, nyt täytyy vaan tyytyä kuviin , sekä kuulumisiin. 

Voi vinetto näitä meidän näyttelyissä käyviä Leijonaharjoja ! Sertejä on ropissut roppakaupalla, tänään Riihimäen kv ssa Armas ja Pulla-kummatkin saivat sertin. Helinä kävi juhannusnäyttelyssä Rovaniemellä ja Rop tulos :) Kyllä tässä saa olla ylpeänä. Vaiva mitä näyttelyitä varten nähdään koiran kanssa-harjoittelut, näyttelymaksut, matkat -päivän reissuhan se on-usein ollaan yön yli. Nyt Oulun Kv hen on tulossa Tito ja Oulussa yöpyvät kaksi päivää. Mutta harrastus ja kyllähän hienoa koiraa kelpaa esittää kehässä. Näyttelyissä käyminen ei ole koiralle mikään elämän tarkoitus, eikä se saa olla pakonomaista mutta tänäänkin-ilahduttavaa oli nähdä Pulla Riihimäellä kehässä niin iloisena-kirmasi kuten kesäniityllä. Mietin Oulun Kv ta-näyttely on tuossa melkein kivenheiton päässä kotoa, mahdollisuus olisi ollut ilmoittaa useampi koira sinne, olisimme saaneet mahdollisesti kasvattajaryhmänkin aikaan mutta en jaksa ottaa ressiä näyttelystä-tuli sellainen kuva, että kiireessä koiria viedään kehään ja häkkiin takaisin, meille kun tärkeää on se fiilistely kaikkine jännityksineen ja tietysti-makkarat ym herkut mitä saa näyttelyelueelta. Eli tulisi mitään neljän koiran kanssa :) Sieluni silmin näen jo, että Lucia ja Leila karkaavat näyttelyalueella ja sinne häviävät horisonttiin... Joten ilmoitin vain Helinän. Siinä kerkiää sitten jännittää Titoa ja muutenkin tavata tuttuja. Ja nauttia hyvästä "festariruoasta" :)

Olen koko kevään pääsääntöisesti huolehtinut koirista, puoliso tekee etelässä töitä. Arki on alkanut sujumaan hyvin-alussa aikaiset aamuherätykset hieman tuottivat väsymistä-esim. kaupassa huomasin painavani autonavaimilla liukuovia auki-sen verran lyhyet yöunet aiheuttivat hajamielisyyttä mutta nyt uni tulee heti, kun painaa pään tyynyyn. Tällä hetkellä nautin kesälomasta ja hieman rennommin otamme päivät-aamulenkille ei ole niin kiire. Useampi tunti menee päivässä lenkityksiin. Niin-miten vaalin kilojani-vaikka kävelen  koirien kanssa useita tunteja päivässä. Se salaisuus on....roiskeläppäpizza :) Aamulla klo 8 minulla on ensimmäinen lounastauko ennen töihin menoa-nautin, riippuen fiiliksestä-kinkkupizzaa, joskus meetvurstipizzaa. Linjat siis pysyvät" hyvänä" edelleen. Onhan se ruokahalu valtava kunnon lenkin jälkeen...

Toivotan mukavaa kesää kaikille-nythän tuo aurinko on porottanut kuumastikkin. 

ps. juoksut näyttävät alkavan Lucialla-kenties pieniä leijonaharjoja saamme tälle vuodelle lisää :)

Alla olevan kuvan on ottanut Petra Juvonen Chowistaan Lucasta (Leijonaharjan Bluetongue Columbo). Tässä kuvassa on kyllä sitä jotain. Olisiko oikea sana-elämänriemua :)

 

NiinaK

—————

Takaisin