Valoa kohti =)!

26.03.2017 15:27

Kevät on mennyt harppauksin eteenpäin-maata näkyvissä. Loistavia kelejä on ollut täällä Oulussa-aurinkoa ja lunta. Tänään on ollut aurinkoista, lumi sulaa ja mahtava tuuli. Vuosi sitten tähän aikaan oli pääsiäinen.... Ainut miinus tässä keväässä on se, että mielettömän liukasta on ollut ja pihaa varsinkin on saanut hiekottaa päivittäin. Onneksi vielä toistaiseksi koirilla ja myös meillä ihmisilläkin on raajat säilyneet. Olen itse kyllä eräänkin kerran lentänyt pepulleen pihalla mutta onneksi on pehmusteita omasta takaa.

Helinä on ensiviikolla sitten virallisesti junnuikäinen-maagiset 9kk tulee täyteen pennuilla-kaikilla yhdeksällä =) Kehitys on ollut hyvää ja nämä jotka ovat käyneet välikuvissa-hyvälle näytti. Nyt suuntana on sitten näyttelyissä junnukehät-Lappeenrannan Kv ssa onkin Leijonaharjoja peräti neljä-saas nähdä saammeko kasvattajaryhmän aikaan-näistä kuitenkin kolme on juuri 9kk täyttäneitä junnuja, että erittäin mielenkiintoinen kehä tulossa. "Rumia ankanpoikasia" ovat vielä mutta hyvää kokemusta tulee aivan varmasti tälle sakille. Uutisiin olen laittanut näyttelytuloksia kevään mittaan ja hienosti on mennyt porukoilla. 

Uusimmassa Koiramme-lehdessä oli rotuesittelyssä Chow Chow ja jutussa vilahtaakin muutamassa kuvassa(itseasiassa suurin kuva:) Luca eli Leijonaharjan Bluetongue Columbo, sekä muutamalla rivillä sain kertoa omista koiristamme. Kannattaa lukea juttu-erittäin positiivinen juttu rodustamme.

 

Mukavaa kevättä näin lyhyesti täältä blogista-kirjoitellaan myöhemmin lisää-nyt tuntuu, että kaikkea muuta tekemistä on-ulkona hieno ilma ja aurinkoa, ei siis raksuta nyt koneen äärellä =) Palataan!!

 

 

Löysinpäs kotisivuilta hienon kuvan-kuvassa on Piretta ja Selma =)

 

 

 

—————

Takaisin