Torstai toivoa täynnä =)

07.05.2015 18:57

Tänään PITI sataa vettä mutta aamulla aurinko paistoi täydeltä terältä. Hyvä merkki, ajatellen Leilan tiineysultraa...Kävimme siis ultrassa tänään ja siellähän massussa myllersi pikkuisia chowinalkuja :) Arvio-4-6, voi olla enemmänkin. Heti, kun Ilkka lekuri anturan laittoi Leilan massua vasten-heti näkyi pentuja, ei tarvinnut hakemalla hakea. Tämä viittaa kyllä isohkoon pentueeseen. Emme nyt raaskineet kovin rassata tulevaa emoa, vaikka hyvin antoi tutkia, kourua emme käyttäneet(selällään), mielestäni näkyy tulos ihan kylkiasennossakin, jos siellä useampi on ja niin näkyikin. Karvaa ajeltiin ihan pikkuriikkisen mahasta, minulla on kokemus tuosta eläinlääkärin karvanajelusta omien koirieni kohdalla, ovat nimittäin aika innokkaita konetta käyttämään...vähemmälläkin ajolla selviää;)Lie parturin vikkaa eläinlääkäreissä....No, jokatapauksessa, meillä nyt odotetaan ja laskettuaika Leilalla on 10.6. Tuleva isä on Mei Hung Iling San. Komea, terve uros, punainen. Lähempänä H-hetkeä, otamme Rtg n, jotta näemme varmuudella pentumäärän. Myös herppesrokotteen toinen osa otetaan lähempänä pentujen syntymää.

Nyt huokastaan hetki ja aletaan valmistautua tulevaan koitokseen. Täytyy tarkistaa ensinnäkin, mitkä maksulliset TV-kanavat näkyy, sillä valvoessahan se menee, koiran kanssa, avautumisvaihe voi olla pitkäkin ;) Muistan ed pentueen kohdalla-nukahdin jossain välissä sohvalle, näin unta Mcgyveristä, heräsin ja jatkoin Mcgyverin katsomista about kolme putkeen aamuyön tunteina, rauhaton koira vieressä ;)Myös Criminal Mindseja vahattiin..:D 

Koiratuttavani-kasvattaa erirotua, kertoi valvonneensa 48t, pienillä torkuilla. Narttu ei antanut omistajansa nukahtaa, vasta, ku H-hetki koitti, halusi olla rauhassa. Tukea ne koiraemotkin tarvitsee :) Noh. toivotaan, että päästään tuonne asti ja kaikki todellakin menee hyvin. Tänään on tiineyspäivä 28, eli hyvin alussa Leila on. Massu alkaa pikkuhiljaa kasvamaan. Vielä normaalit lenkit ja kohta lähdemmekin pupujahtiin ;)

Tässäpä kuvassa Aslan Onnexi"Assu"-minun suosikkipoju ed pentueesta:) Kuva otettiin ed iltana ennen pojan kotiinlähtöä. Oli kova paikka erota, siis minulla. Mutta pakkohan se oli ja sai hyvän kodin poika. Olen sitä mieltä, että jos parempi koti löytyy pennulle, mitä meillä on tarjota, koti on löytynyt koiralle.

—————

Takaisin