Terveisiä =)!

27.04.2017 20:08

Ihana seurata pentujen kehitystä ja viime kesän pennuilla, Leilan (Leijonaharjan Lucky Lion Leya) ja Jetron ( Forsure Rolling Stone) rakkauden hedelmiä :) 30.3 tuli 9kk täyteen.

Tässä kuvassa päiväunistaan nautiskelee DAWA, eli Leijonaharjan Cool Charlie Chaplin. Poika on kasvanut hyvin ja tykkää olla ulkona kovasti omalla pihallaan. Kunnon vahti ja vahtimisen päälle maistuukin sitten päivälekoset. Pojasta on tulossa aika hyvänkokoinen Chow Chow. :) Dawa asutelee Kouvolassa.

Tässä kuvassa on Nepo. Nepo nauttii lumesta, saapa nähdä-onko yhtä haikeaa, mitä isällään Jetrolla, jahka kesä tulee ja lumet sulaa. Onneksi nyt näyttää sille, että ei ihan heti kesä tule. Ja juhannuksena olemme tottuneet saamaan lunta toisinaan. :) Nepo asustelee Joensuussa ja välillä käy leikkimässä ihastuttavien chowityttösten Ruusan ja Meikun kanssa. Taitaa olla melko menevä mies, tämä Nepo :) 

Tässä kuvassa on Sylvi (Leijonaharjan Chanel Beatrix Kiddo) ,-kuvassa n. 6kk. Sylvi asustelee Seinäjoella. On kova tyttö lenkkeilemään. Iloinen ja kaunis tyttö :) !

Tässä kuvassa ovat Armas, musta (Leijonaharjan Cool Hattori Hanzo), sekä Leijonaharjan Brilliant Skywalker, Tito  kohta 2v. Pojat sattuivat keväällä samaan näyttelyyn ja saivat pojista yhteiskuvan :) Titolla on aivan mielettömän upea turkki, väri on todella upea. Tito tykkää lenkkeillä kovasti ja aika voimakas riistavietti pojalla on, omistajansa Milla on joskus Titon kanssa lenkillä ollessaan todennut, että nyt mennään :) Kuvassakin huomaa, että katse on jossain kaukana-lie siellä jokin pupujussi kilometrin päässä pinkomassa. 

 

—————

Takaisin