Tammikuu

27.01.2019 16:39

Tässä nyt jännitetään näitä pakkasia-meneekö huomenissa taas kerran -30 rikki vai alkaisiko hieman lauhemmat ilmat. Ei ole kovin mieltä ylentävää-lähteä puoli kuuden jälkeen aamulla koirien kanssa lenkille-hyvä aamuherätys sinänsä.... Sen verran kylmää on ollut-että ei voi koiria päästää ulos -tytöt-Leila, Emma, Lucia-töröttävät yleensä paikoillaan ulkona ja tuolloin tulee äkkiä kylmä. Jetro on innokkain porukasta olemaan ulkona kovalla pakkasella mutta nyt olen rajoittanut-kyllä se ottaa tassuille äkkiä ja Jetrokin on kyllä tyytyväisenä loikoillut sisällä viltinmutkassa. Kyllä se tästä vielä helpottaa ! 

Turun KV ssä Elsi nappasi VSP sijan ja hienosti alkoi taas Leijonaharjoilla näyttelyt. Lucian ja Jetron pesuetta odotan innokkaasti -miten näyttelyissä menee. Boris, Hemmo ja Bono aloittivatkin näyttelyt hienosti viime vuonna ja siitä jatketaan. Meidän porukasta-Helinä ja Elvis jatkavat näyttelyitä keväällä-aloitamme pohjoisen näyttelyistä-keväämmällä uskallamme kauemmaksi kalaan. 

Viime vuoden CCYN-vuoden Chow Chow-kilpailun pisteet näkyvät nyt varmistettuina-iloksemme pärjäsimme erittäin-tai sanoisinko-loistavasti vuoden Chow Chow kisassa. Kiitos omistajille-hienoa, että näyttelyt ovat kiinnostaneet ja mukava on ollut nähdä kasvatteja näyttelyissä. Todella hyväkuntoista porukkaa on Leijonaharjojen poppoo-liikkuvia, upeita koiria. Ja hyväkäytöksisiä.

VUODEN NUORI CHOW CHOW

 

 

 

 

Pisteet

Näyttelyt

 

Leijonaharjan Dearest Elsie Ingrid  

32

 

Leijonaharjan Dearest Isac Alvar 

 

VUODEN CHOW CHOW KASVATTAJA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

Leijonaharjan, Niina & Jarmo Kallankari & Piretta Kemppainen 

 

VUODEN JALOSTUS CHOW CHOW

 

 

 

 

 

 

1

Forsure Rolling Stone  

 

 

 

2

Leijonaharjan Lucky Lion Leya 

 

 

VUODEN CHOW CHOW PENTU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Long Feng Bonnemine 

 

 

 

2

Commitment's Back In Black

Muotovalioita saimme myös liudan vuonna 2018: Leijonaharjan lucky Lion Leya-Leila,  Leijonaharjan O"Reen Ishii-Pulla, Leijonaharjan O"reen Rizzoli-Helinä ja Leijonaharjan Cool Hattori Hanzo-Armas-joka oli myös hienosti kolmas Chow Chow kokonaiskisassa.  Kymmenen porukassa olivat myös hienosti Leijonaharjan Bluetongue Columbo, O"reen Ishii, Isac alvar, sekä Elsi :) Nepo, Helinä ja Lempi pärjäsivät myös hienosti kokonaispisteissä.! Mahtavaa!  Ilokseni Leila ja Jetro ovat vuoden jalostus Chow Chow -uros ja narttu :) Ja Elvis poika vuoden VSP pentu -huh huh :) !! melkoista menoa oli siis vuosi 2018!!

 

Kuvassa Boriksen eli Leijonaharjan Eye of the Lionin tyylinäyte viime talvelta :)

—————

Takaisin