Syksyn merkkejä :)

16.08.2018 21:04

 

Kuumat ja hikiset kelit ovat vihdoinkin ohi. Kuumuudesta huolimatta-koirat pärjäsivät mainiosti helteisessä säässä, poikkeuksena taannoinen reissu Kemin KV hen, missä Jetrolla yllättäen lämpö iski luihin ja ytimiin. Tämä tapahtui kyllä niin yllätäen ja varkain, että ei mitään merkkejä.  Jetro oli kehässä, oli menossa PU valinta ja yllättäen Jetro pisti maaten-mikä on täysin ennenkuulumatonta Jetrolla, jos esiintyy näyttelyssä. Samantien kehä oli ohi ja huomasin kehänlaidalta tilanteen-kaadoimme litratolkulla vettä Jetron niskaan ja äijä tokeni suhteellisen nopeasti. Elvis oli myös mukana reissussa ja Elviksellä ei ollut ongelmia, muutenkin keli ei ollut ihan niitä pahimpia, mitä kesällä saimme kokea-jopa vettä ripsautteli kehää odotellessa. Mutta kenties Jetrolla aiempi viikko aiheutti ongelmaa-nimittäin päivysteli auringossa aidan takana Leilaa, jolla juoksut. Väkisellä Jetro piti viedä varjoon ja sisälle. Saattoipa pojalla naishuolet aiheuttaa unettomuuttakin. Noh, loppupäivän Jetro nukuskeli ja seuraavana päivänä oli taas oma itsensä. 

Chow Chow erikoisnäyttely pidettiin tänä kesänä Pyhäjärvellä. Tulokset ja kuvat ovat nähtävillä Uutiset linkin takana. Oli todella mahtava reissu ja näyttely oli järjestetty hyvin. Puitteet olivat upeat ja sopivasti maalaistuoksutkin rikastuttivat näyttelyä. Ilma oli juuri sopiva näyttelylle-vettä satoi välillä ja ai että se tuntui hyvälle helteisen viikon jälkeen. Leijonaharjat menestyivät todella hyvin ja ilokseni Helinä valioitui näyttelyssä-ollen myös PN3 :) hieman jännitti Helinän kanssa mennä kehään, välillä on semmoinen junttura mutta ennen narttukehää-Milla otti Helinän Titon rinnalle parikilpailuun ja sen kyllä rentoutti Helinää. Hassua oli meno parikilpailussa-nimittäin Tito yritti ajottain kiivetä Helinän selkään. Ehta Leijonaharja tämä Tito. Parikilpailun ykkösiä olivat Piretta Armaksen ja Hilman kanssa. Todella hienosti menivät kilpailussa. Hilmasta oikein huomasi, myöhemmin seurasin Valionarttujen kehää-kuinka nautti olla kehässä Piretan kanssa. Mukava päivä ja paljon tuttuja näimme. Ja täytyy sanoa, että se pokaalimäärä-mitä meidän porukalla mukaan lähti erikoisnäyttelyssä-oli niin valtava, että posket helotti punaisena muutaman päivän. :)

Tämä kesä meni miltei kotosalla, mitään suurempia lomareissuja emme ehtineet tehdä.  Loppusyksyllä lähdemme mahdollisesti Lucian kanssa matkaan sulhasen luokse, hieman kauemmaksi ja siihen varasin kesälomapäiviä. Katsotaan nyt, toivotaan, että pentuja saisimme loppuvuodelle. "Pikkuinen" Elvis on kasvanut jo teini-ikään- eiköhän pärjää hieman vähemmällä huomiolla, mikäli pentuja saamme taloon. Odottavalla kannalla olemme siis täällä Leijonaharjoissa ja jännityksellä odotamme Lucian juoksuja. Sen voin sanoa, että komea sulhanen Lucialle on tulossa-jos kaikki menee hyvin-luvassa on mukavia, hienoja pentuja. Ja jospa tällä kertaa sieltä tyttöjäkin putkahtaisi Lucialle :) 

Täytyy vielä mainita-syksy on parasta aikaa kaikkine vesisateineen ja pimeyksineen-ilma on raikasta hengittää ja talven odotusta (lue JOULUN) ilmassa. Viime syksynä oli ihan todistaa Lucian ja Jetron pentujen kokemaa ensilunta-mikä voikaan olla ihanampaa, kuin seurata pienten Chowin pentujen temmellystä lumessa. Tässä kuvia viime syksystä-voi olla, että olen aiemminkin näitä laittanut kotisivulle mutta olkoot vielä kerran :)

 

 

 

—————

Takaisin