Pienet Leijonaharjat kolme viikkoa =)!

18.07.2016 22:10

Kiirettä on pitänyt. Pennut kehittyvät huimaa vauhtia, tänään saivat matolääkkeet ja ensimmäiset kiinteät ruuat on maistettu kermaviilin muodossa. Leila emo tolkusti hoitaa pentuja ja painot nousevat kohisten. Ulkoilut aloitetaan viikonloppuna. Osa pennuista viettää aikaansa pentulaatikon ulkopuolella mutta muutama hakeutuu sinne vielä turvaan nukkumaan. Luulen, että muutaman päivän päästä, laatikon saa korjata varastoon odottelemaan seuraavia pieniä-siihen kyllä taitaa mennä jokunen vuosi aikaa ;)

Osa Leijonaharjoita kävi terveystarkastuksessa viime viikolla Oulussa, otimme rtg(lonkat, kyynärät), sekä silmien ja polvien tutkimukset. Tuloksena tuli niin A lonkkaa ja 0 kyynärtä-myöskin 3 kyynärtä, kokonaisuutena erittäin hyvät tulokset. Uusintakuviin on yksi leijonaharja menossa syksymmällä uudelleen, kyynärten huono arvio jäi mietityttämään ja niinpä kuvautamme ne uudelleen. Tässäpä kokonaisuutena kolmen leijonaharjan terveystulokset :

FI37227/15 LEIJONAHARJAN BOSS KNIGHT RIDER 19.7.2016
 
kyynärnivel
lonkkanivel
0/0
A/A
FI37225/15 LEIJONAHARJAN BRIGHT MCGYVER 19.7.2016
 
kyynärnivel
lonkkanivel
3/3
A/C
FI37229/15 LEIJONAHARJAN STONEAGES QUEEN 19.7.2016
 
kyynärnivel
lonkkanivel
0/0
A/A

 

Ihan hyvälle näyttää-Mcgyver käy vielä uusintakuvissa, onko tuomio edelleen tuolloin 3-se nähdään sitten. Mitään vaivoja pojulla ei ole ollut ja ero on niin hiuksenhieno näissä arvioissa. Olen erittäin onnellinen Lucian tuloksista-lisäksi Lucialla ei ole perinnöliisiä silmäsairauksia. Tämä silmätarkki uusitaan seuraaavan kerran n. 3vuoden päästä-toivotaan, että yhtä kirkkaana silmät pysyy neidillä edelleen. ehkäpä Lucialle suunnitellaan pentuja-sitten kun tyttö on kasvanut aikuiseksi-vielä saa olla pieni tyttönen minun puolesta, vaikka kuinka pitkään....

Lucia kävi kanssani edustamassa tänään pesäpallo-ottelussa-Tyrnävä vastaan Lapua. Sain itse kunnian heittää aloituspallon ja valita pelaajista kaksi parhainta pelaajaa kummastakin joukkueesta. Luciakin tapasi chowityttösen ja kävimme-tottakait  porisemassa ja kuvia ottamassa. ;) Noh, velvollisuus kutsui ja tutustelu jäi hieman lyhyeksi. Pelin ajan Lucia vietti aikaa portaitten alla-alussa hieman pelotti se huuto ja ihmisten juokseminen-Lucian varjopaikka oli ihan parhaimmassa katselupaikassa-kentän vieressä. En tiedä ymmärsikö pelistä mitään mutta kavereita löytyi ja pikkutytöt silitteli Luciaa pelin ajan :)

 

Tässäpä yksi sankari pennuista, musta poika =) Muistuttaa hyvin paljon isipappaansa -Jetroa. 

—————

Takaisin