Pentuset tänään kolme viikkoa :)

30.06.2015 22:21

Äkkiä aika rientää-tänään pennuille tuli ikää kolme viikkoa. Kehitys on ollut todella nopeaa, pari päivää aikaisemmin, liikuskelu oli haparoivaa mutta tänään leikitään hurjaa kyytiä. Omanlaisia persoonia joukossa on-tyttö ei tahdo pysyä pentulaatikossa ja haluaa seikkailla..käytin tyttöä näytillä Lordin ja Jetron luona-pojat menivät aivan hiljaisiksi. Kummatkin tajusivat, että ei saa säikyttää pientä. Pennun tuoksu oli niin ihana pojista, että hiljaiseksi veti. Tänään on nimiä pennuille, siis kennelnimiä annettu. Huomenna kaksi poikaa saa vielä nimet. Sen kummempia rituaaleja siihen ei ole, otamme pennun itsekseen ja tuumailemme ja katsomme, mikä on "miehiään". Sen päälle kuvaamme kaikki erikseen, kuvista helppo seurata kehitystä. Tänään nimet ovat menneet tytölle"Stoneages Queen", punaiset pojat "Brave Horatio Crane", "Brilliant Skywalker" ja tummakasvoinen poitsuli "Boss Knight Rider". Pennut ovat jaksaneet syöttöjen välissä touhuta lattialla n.10-15min, sitten uni voittaa :)Huomenna jatketaan "kuvauksia". 

Skywalkeri näyttää olevan ketterin pentu tällä hetkellä, syy siihen lienee se, että paastosi viime viikolla. Skywalkeri ilmeisesti söi itsensä piippuun, emme huomanneet asiaa heti, ilmeisesti maha oli käynyt ripulilla ja emo sen verran hyvin siivosi, että ei kakan kakkia missään :) Massuhappotahnalla vaiva korjaantui ja nyt syö tolkusti. Hyvin herkästi liika ruoka vetää pennun mahan ripulille, liian ahne ei saa olla, taisi poika sen nyt hoksata. Jokatapauksessa, on kova liikkumaan, ensimmäisenä tuli laatikosta pois, ei ole niin pyöräkkä, kuten tämä Horatio-isohko kaveri tulee. Horatio kyllä liikkuu reippaasti mutta aika nopeasti hymähtää ja lähtee katselemaan sivummalle touhuja, oisko hieman laiska:D. Skywalker ja Horatio ovat mielellään yhdessä, pienempi käyttää Horatiota tyynynä, vaikuttaa, että tuntee Horation seurassa turvalliseksi olonsa. Kun toinen hippasee, toinen  seuraa. Pojista Knight Rider tuli eilen heti minua vastaan, kun tulin laatikon reunalle katselemaan ja änkeää syliin. Ei ole mikään arkajalka :)Muut pojat ovat niin samanoloisia, huomenna otan heidät erityistarkkailuun ja seuraan leikkejä. 

Kävimme Leilan kanssa pitkän lenkin, en tiedä kummalla on huonompi kunto. Loppumatka oli aika tiukkaa kummallekkin..Kyl se siitä. Leila nautti selvästi pitemmästä lenkistä vaikka meinasi väkisellä vetäistä lyhyemmän kaavan mukaan mutta-malttoi sitten jatkaa matkaa, sanoin Leilalle, että "pennut nukkumalallaa". Leila hoksasi heti. Eikun baanalle :) 

Etualalla Skywalker, Horatiolla kermaviiliä suussa ja tyttö seuraa touhuja.:) 

—————

Takaisin