Pennut turvallisesti kotonaan =)

01.09.2016 21:07

Tässä kuvia C-pentueesta-osa on kuvattu 7vkosena ja osa 8-9vkosena-se selittää koko erot =9 Toki melkoinen taituri pitää olla, jotta olisi saanut kuvattua pikkuiset suht samoissa asennoissa, sen verran vikkeliä olivat :)

 

LEIJONAHARJAN COOL LION KING 8 VKOA =)Kotiutui erittäin hyvin omaan kotiina, lentokoneella lensi  kotiinsa uusienomistajien kanssa. Erittäin reipas poika oli ollut lentokoneessa, ei turhia hötkyillyt. Viimeisimmän tiedon mukaan-kaikki hyvin ja on tottunut kotinsa hissiin erittäin hyvin. Yksinolokin oli mennyt hyvin uudessa kodissa. Komea Pontus poika =)!

Leijonaharjan Chanel Beatrix Kiddo 8vkoa :) Neiti nimeltään Sylvi on ollut omassa kodissaan reippaasti, kova leikkimään leluilla,kuten täällä synnyinkodissaankin. Ulkoilu on erityisesti mieleen.Sylviä emo etsiskeli illlalla, kun huomasi, että yksi puuttuu. Sylvillä olikin jokin ihme konsi saada emolta ruokaa ekstrana ja toisinaan olikin sitten ihan ähkyssä. Kotona kutsuimme neitiä Ähkyksi. Ilmeisesti oli Leila emon lellikki, nälkää tai sinnepäin, Sylvin ei tarvinnut nähdä synnyinkodissa  ollenkaan....

Leijonaharjan Chanel O"Reen Ishii, nimeltään Pulla 7vkoa. Pulla tyttönen on sopeutunut kotiinsa hyvin, on käynyt jo veneretkellä perheen mökillä saaressa ja tutustunut Samojedinkoiriin =) Lisäksi ystävämme Heidi oli tyttärineen käynyt katsomassa Pullaa. Heidin tytär oli pienet itkusetkin tirauttanut autossa, olisi nimittäin halunnut Pullan mukaansa. :D Pulla on kieltämättä suloinen otus. 

Leijonaharjan Chanel Lucky Bling, Taika 7vkoa =) Neiti lähti ihan ensimmäisenä omaan kotiinsa, isipappansa siskon-Mörkö-tädin  kaveriksi =) Todella nopeasti neiti on sopeutunut omaan kotiinsa ja Mörön kanssa ovat jo hyviä kavereita. Perheen koululainen lisäksi vastuullisesti huolehtii Taikasta, käyttää koulupäivän jälkeen syönnin päälle ulkona ja pitää seuraa Taikalle. Todella reipas tyttö =) Ja Taika myös. 

 

Leijonaharjan Cool Hattori Hanzo, Armas 7vkoa =) Armas lähti veljensä Pontuksen tavoin lentokoneella kohti Helsinkiä, aiheuttaen lentokenttähenkilökunnalle ylimääräisiä sydämentykytyksiä olemuksellaan =) Armas asustelee tätinsä Hilman, sekä kahden muun chowitytön kanssa Espossaa joka pojan unelmaelämää oman haareminsa kanssa. Toki Hilma täti pitää poikaa ruodussa, vaikkakin jo toisena päivänä poika aloitti Iisa chowin(5kk) selänpäälle hyppelyt ;) Siinä on tytöillä ihmettelemistä.

 

Leijonaharjan Cool Hikaru Genji, Nepo 8vkoa =) Poika on sopeutunut hyvin omaan kotiinsa, omistajansa Tuijan luokse. Tänään oli käynyt jo kylillä tutustumassa ja reipas poika oli ollut =) Synnyinkodissaan lempipuuhana oli painiminen ja uudessa kodissaan tykkää erityisesti viettää aikaa keittiössä :) Todella reipas poika on ollut ja tänään oli tutustunut myös toisiin koiriin ja hyvin rohkeasti oli sen tehnyt. Nepo on iloinen pikkuinen chowin alku :)

 

Leijonaharjan Cool Charlie Chaplin, Dawa 8vkoa =) Dawa oli synnyinkodissaan kova painimaan veljensä-Nepon kanssa. Tanner tömisi aina veljesten leikkiessä. Dawa on kotiutunut erittäin hyvin, omalla pihalla on mieluista temmeltää ja ruoka maistuu =) Sylissä poika tykkää myös viettää aikaa, Dawa on kyllä niin ihana nallekarhu. :)

Leijonaharjan Chanel Lucky Leya, Hertta 7vkoa =) Hertta tyttönen on herttainen, kuten nimensäkin. Synnyinkodissa tyttöä kutsuttiin Skywalkerin siskoksi, ihan siitä syystä, että tyttö muistutti suuresti viimekesän pentua- Skywalkeria alias Titoa, luonteeltaan ja olemukseltaan. Odotettavissa on siis suurenmoinen chowineito. Hertalla on mennyt hyvin uudessa kodissaan ja syksyn kuluessa, käymmekin katsomassa Herttaa siskonsa kanssa. Kenties siskokset muistavat toisensa vielä, saadaan kunnon leikit aikaiseksi. ;)

Leijonaharjan Chanel O-Reen Rizzoli, Helinä 9vkoa =) Helinä jäi meille kotiin :) Hieman apea tunnelma neidillä oli eilen, kun ei ollut leikkikaveria mutta isosisko Lucia on kovasti hoidellut Helinää. Varsinkin korvia Lucia on ahkerasti putsannut-Lucialla kun on jonkunmoinen "korva-addiktio :D Helinä on hyvin paljon samanoloinen luonteeltaan, kuten isänsä Jetro-"järkityyppiä" ;)

 

—————

Takaisin