Pennut kotona

26.11.2017 16:10

Muutama viikko on vierähtänyt pentujen kotiinlähdöstä tässäpä porukka vielä kuvattuna n. 7-8 vkon ikäisinä. Täytyy sanoa, että olipas tämä mahtava jengi k-leikit olivat aika rajujakin poikapoppoolla mutta niinhän se pitääkin olla :) Hieno poikaporukka!! Olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia Lucian ja Jetron pentueesta.

 

Leijonaharjan Eye of The Lion lähti komeasti ja rohkeasti lentsikalla kohti omaa kotiaan ja asustelee Helsingissä. Rohkeasti on jo käynyt ratikka-ajelulla ja on ollut hyvin reipas poika. 

Leijonaharjan Eye Of the Tiger lähti reippaasti jo 7viikon ikäisenä omaan kotiin-sain kunnian viedä pojan puolimatkaan-mistä omistajat sitten hakivat pojan kotiin. Tottelee nykyään nimeä Hemmo :) Kaunis pentu

Leijonaharjan Eye Of the Jaguar asustelee Rovaniemellä. Onneksi saimme ennen pojan kotiinlähtöä lunta ja kovaakin pakkasta, poika kerkesi tottua pohjoisen ilmastoon :) 

Leijonaharjan Eye Of the Eagle, Karu pääsi vanhemman chowi herran kaveriksi ja löytyypä kotoa vielä Maine Coon rotuinen kissakin, jonka kanssa Karulla on ollut hyvät leikit :)

Leijonaharjan Eye Of The Leopard pääsi omaan kotiin pääkaupunkiseudulle ja erittäin hienosti on kotiutunut. Tämä vilkkaan ja iloisen pienen chowin seurana on kotona koululainen-varmasti on ollut mieluinen joululahja ennakkoon :)

 

—————

Takaisin