Pennut 7viikkoa =)!

07.11.2017 10:18

Kaksi pennuista pääsi jo omaan kotiin-Eye of the Tiger, sekä Eye of the Lion. Viikonloppuna kotiin pääsevät Eagle, sekä Jaguar. Leopard odottelee vielä omaa kotiaan- uskoisin, että sopiva koti pojalle löytyy. Mitään kiirettä en tietenkään pidä ja valitsen mahdollisimman epäedullisia kuvia pojasta kotisivuille-jotta häntä ei kukaan huolisi. On sen verran raamikas kaveri. Lucia on kiitettävin arvosanoin selviytynyt urakastaan, kaikki pojat ovat kasvaneet reippaiksi, sosiaalisiksi ja ovat kyllä ihan syntymästään asti olleet todella elinvoimaisia ja ei mitään takapakkia kenenkään kohdalla ole tullut. Odotan tietysti hyvää terveyttä kaikille pennuille, kummatkin vanhemmat ovat olleet täysin terveitä tähän asti-toki pieniä haavereita on tullut, kuten Jetrolla etujalan vääntyminen kuraralliin-mutta ei edes yhtä korvatulehdusta, ei hotspotin hotspottia. Nyt täytyy tietysti koputtaa puuta, onneksi vanha piironki on tässä tietokoneen vieressä...no niin kolmesti koputettu. Mutta toivon pennuille hyvää terveyttä. 

Helinällä on ollut hieman sopeutumisvaikeuksia, johtuen pennuista--nimittäin on haastanut riitaa -varsinkin Emma mummon kanssa. Koska tiedän Emman olevan tuohon ikään jo hyvin viisas-luotan Emman arvostelukykyyn ja malttiin. Eilen Helinä tosissaan riitaantui Emmalle-melkoinen kahakka-päästin tytöt ulos ja jostain se sitten alkoi. Kylmän rauhallisesti laitoin oven kiinni ja kuuntelin oven takana yltyykö vai laantuuko. Emma otti tilanteen haltuun ja tilanne meni ohi nopeasti-ei pipejä kenelläkään ja nyt on ollut rauhallista. Helinä oli hyvin nolona tilanteen jälkeen ja aivan oikein-mummojen potkija suorastaan mutta kyllä ne mummotkin antaa takaisin.

Iloisia pentu-uutisia saimme Kennel Topolinosta-nimittäin Leijonaharjan Brilliant Skywalkerista tuli isä!! ja neljä hienoa chowia syntyi-kaksi kermapoikaa, punainen tyttö ja punainen uros. Paljon Onnea Titon omistajille-Millalle ja Valtterille. Leilasta tuli tuplamummo-Emmasta tuli tupla isomummon-Luciasta tuli täti jne jne. :D Näin se suku jatkuu. 

 

Tässäpä Leijonaharjan Brilliant Skywalker-Tito, kuvaaja Essi Partanen.

 

Ja sitten palaamme tähän kodinetsijään-Eye of the Leopardiin. Kotia vielä etsii-pentutarkastauksessa kaikki oli ok, ikää tällä hetkellä 7viikkoa ja risat. On erittäin ilkeä, touhukas, reipas, rohkea, seurallinen..mitäpä tämän ikäisestä pennusta voi muuta sanoa. piimä maistuu ja oikeastaan kaikki-pissa-alustasta tuolinjalkoihin. Toivon tulevalta kodilta kiinnostusta näyttelyihin. 

Leijonaharjan Eye Of The Leopard

 

 

 

—————

Takaisin