Paranormal Activity =))

08.05.2015 10:54

Tuossa hääräilin keittössä ja keittiöratiosta kuului vanhempi dickojumputus ja mietin siinä, että hetkinen sentään-mikäs tästä kappaleesta tulee mieleen...Usein muistot herää jonkin tietyn laulun, tuoksun tai muun yhteydessä. Noh, tämä kappale kuului nonstoppina ratiosta kerrattain, olin edesmenneen Chowini Lindan kanssa Pellossa asti näyttelyssä. Siellä oli vielä lunta, aurinkoinen ilma. Lähdimme miltei kesäisestä Oulusta aamulla hyvissä ajoin, muistelen, että siinä viiden huiteilla,. Kyseinen diskohumputus kuului oikeastaan joka radioasemalta, ajomatkanaikana tulee aina vaihdetua kanavaa. Muutenkin olennainen osa koiranäyttelymatkoissa on automusiikki-hyvä ruoka ja koiralle antaa 100% huomio.(+ Dr.Pepper tai Coca Cola light). Kehän jälkeen herkkuja koiralle, taskussa lämmenneet makkaranpalaset ja jos on kesä-jäätelöä, pehmistä-jos saatavilla.

Piti ihan tarkistaa papereista, että millonkas tämä Pellon näyttely olikaan-Lindastahan tuli Suomenmuotovalio tällä reissulla.Näyttely oli 8.5 2010-eli tasan viisi vuotta sitten. 

Tämä taisi olla tämmöinen "muistutus"Lindalta-että elkääpäs unohtako minua-vaikka siellä pentujen odotushuumassa olettekin :)Ei me Lindaa unohdeta, joka päivä olet meidän mukana, annoit selvät käyttäytymissäännöt muille koirille, sekä muutenkin pidit porukat ruodussa, niin meidät immeiset, kuin muut koiruudet. :)

Tatam Kevätesikko 18.3 2007-13.6.2014

 

—————

Takaisin