Pamperssit rulettaa :)

19.07.2015 15:32

Tohkeissaan kävin kaupasta hakemassa Pamperssin hoitoalustoja ja tosi ylpeänä kantelin kahta pakettia Citymarketissa, harmi että ei kukaan tuttu sattunut vastaan ;)Mutta todella hyviä nämä alustat pentupaperiksi-ei mene pikkupissit läpi ja tosi siistinä pysyy pentuhuone. Kaikki käy alustalla, jos ei ulos keretä. Tänään on ukkonen pyörinyt koko päivän Oulun yllä-aamulla oli niin pää kipeänä itsellä-oikein painostava ilma. Pennut oli tosi levottomia yön, hirveää taistelua ja kitinää, lie painostava ilma vaikuttanut. Tänään on nukuttu ja herätty välillä leikkimään. Rauhallinen sunnuntai siis :) Vieraita odotellaan illansuussa. 

Huomenna on pentuetarkistus ja sirutus, hain eilen Bauhausista ison lootan, millä helppo viedä kakarat tarkastukseen ja sirutukseen. Siitäpä sitten-reilu viikko-ensimmäinen poitsuli lähtee kotiin :) 

Jetro oli tänään Ylivieskan Kv ssa, viimeinen pentuluokka. Tänään ei oikein mennyt hyvin, Jetro oli pahalla tuulella heti aamusta. Ei näyttänyt tuomarille hampaita. Harjottelua lisää ja nyt alkaa Jetro olla iso poika-ainakin elkeet on. Suorastaan machoilee välillä. Täytyy yrittää nyt vaan tankata pojan päähän, että on coolia näyttää hampaita. Sukukalleudet antoi tutkia hyvin ja muutenkin esiintyminen oli ollut loistavaa. Mutta-tästä se lähtee. Tänä kesänä kolme Rop-tulosta pentusarjassa-jippii. Täytyy myöntää, että komea tuo poika on. 

 

Kasvattimme,Leijonaharjan Atlas Voimaxi, tänään Ylivieskassa Serti ja Cacib. Mahtavaa :)!!!

 

Kuvassa Leila n.4vkon ikäisenä pöpöttää :)

—————

Takaisin