On hanget korkeat nietokset...

11.04.2018 20:13

Mutta kevät on tuloillaan kovalla kohinalla. Aamulla pakkasia täällä Oulussa on kymmenkunta ollut viime päivinä mutta mahtavat ulkoiluilmat. Pääsiäinen oli vallan loistava säitten puolesta ja kovasti ulkoilimme koirien kanssa. Lunta vielä riittää yllinkyllin mutta eiköhän me lumesta päästä eroon juhannukseen mennessä. 

Elvis on sairastunut hyvin vakavaan sairauteen. Samoin Jetro. Olen joutunut pitämään poikia erillään muista ja seurata heidän liikkeitään hyvinkin tarkkaan. Valitettavasti tähän sairauteen ei ole mitään lääkettä ja se vaivaa kumpaakin varmasti heidän koko elämänsä ajan-välillä voimakkaammin ja välillä vähän lievemmin. Tämän sairauden nimi on Rakkaus. Täällä tytöillä-jokaisella lukuunottamatta tietysti Lilo-jolta kohtu poistettu)-törisee peba-eli juoksut on päällä. Elvis on ollut hyvin neutraali tyttöjen suhteen tähän asti-5kk tuli vasta täyteen ikää-mutta liekkö Jetron kanssa vietetyt porinatuokiot tehneet tehtävänsä-eilen sain suorastaan kiskoa Elviksen Emma mummoa kiusaamasta ja sen jälkeen pakko oli laittaa erilleen-sen verran Elviksellä on jo kokoa ja voimaa-sekä sitä hirvittävää machoilua-että parempi erottaa. Ei tähän meidän talouteen oikein sovi yhdistelmällä 5kk ikäisen  ja 9 vuotiaan mummelin pentuja :) Saattaisi olla sen jälkeen myös koko Suomen chowikansakin  sekaisin...:) Jetro puolestaan pysyisi nyt omalla pihalla ilman mitään aitaa-on niin raukka täpinöissään, että sääliksi käy. Jetro ei onneksi möykkää vaikka juoksut on talon tyttösillä mutta ulkona vähän väliä volisee niin sydäntä särkevästi, että sääliksi käy. Elvis tuijottaa huoneessaan kaukaisuuuteen ja vähän väliä nyyhkyttää. Onneksi kohta pääsee iltahommeleihin ulos-leikkiminen ei vaan tahdo oikein innostaa nyt poikaa-sisälle kiire tyttöjen luo....

Imatran KV meni vallan mainiosti Leijonaharjan poppoolla=)!! Onnea kaikille ja mahtava viikonloppu oli kyllä! Elsi ja Lempi ensimmäistä kertaa junnusarjassa ja heti heilahti ERI ja varaserti Elsille.  Pulla vanhana konkarina oli ROP lauantaina KR näyttelyssä ja Luca VSP.  Armas sai varasertin sunnuntain KV ssa ollen PU 2 ja Brutus sai ERIN !! Mahtavaa! Sunnuntain KV ssa Pulla nappasi vielä toisen sertin viikonlopulle-hieno aloitus tälle keväälle. 

Reilun viikon päästä Leijonaharjoista Armas ja Leila saa vuoden Chow Chow kisassa palkinnon- Armas vuoden nuori Chow Chow uros ja Leila vuoden jalostusnarttu kisassa. Palkinnot lahdesta noutaa palvelusväki. :) !

Aurinkoisia kevätpäiviä,

Niina

Hertta ja Elvis pääsiäisenä                                                                               Elvis Nallikarissa Pääsiäisenä

—————

Takaisin