Näyttelyä tänään =)!

11.07.2015 21:18

Tänään oli Oulun Kv ja Jetro poika henosti Rop-pentu :)!Harjoittelu on tuottanut tulosta ja edelleen meni hyvin-poika antoi tutkia hampaat, kulkuset ja esiintyi kyllä hyvin. Vaivaa kannattaa nähdä , ennenkuin näyttelyyn lähtee-tilanne on koiralle aika stressaavakin-paljon koiria ihmisiä, hälyä ja taivaalta saattaa yhtenä hetkenä tulla tuutin täydeltä vettä tai ihan mitä vaan-ukkosta, kova helle, tuulee, räntää...räntääkin on joskus kesänäyttelyissä niskaan-Rovaniemelle :)

Jetro tapasi siskonsa Mörön-Mörkö oli Vsp-pentu:) Kyllä vaikutti, että toisensa muistivat :) Ihana tuo Jetron sisko, niin kiltti tyttö, ryhdikäs ja reipas, kehässä ja sen ulkopuolella. Huomenna sisarukset menevät uudelleen kehään-lupasi muuten vesisadetta...Jetro ei suostu lätäkköihin asumaan, kiertää semmoiset kauhupaikat. Saapas nähdä-miten huomenna menee-tökkääkö heti alkumetreille :)

Pentuset kasvavat hurjaa kyytiä, vieraita on käynyt katsomassa pentuja, Leila on hieman ollut varuillaan mutta tänään oli ihan hyvillä mielin vieraitten kanssa, tuli sitten ihan jalkojen juureen nukkumaan, kahvipöydän alle. Käsilaukkuja tutkii-epäilee, että sinne yritetään pentu kätkeä ja ne käsilaukut ovat juuri siksi niin epäillyttäviä. Mutta loppujen lopuksi-kaikki pennut olivat tallessa, vaikka niitä käsilaukkuja vierailla mukana olikin. Aika rajuja leikkejä pojilla tahtoo olla, tyttö vetäytyy kauemmaksi välillä ei oikein välitä aina painia mutta tilaisuuden tullen ottaa osaa, varsinkin joukkolöylytykseen, haluaa olla voittajien puolella. Mutta aina jokainen vuorollaan, kokee karvaasti häviäjän aseman. Lihakset vahvistuu, kun painivat, välillä menen erotuomariksi, sen verran kovasti mittelevät.

Jetro ja siskonsa Mörkö tänään Äimärautiolla, Oulun Kv :)

—————

Takaisin