Mainetta ja mammonaa :)

14.11.2018 10:32

Mieletön Jyväskylän KV on takana ja siellä oli kyllä Leijonaharjoilla mahtava menestysputki päällä. Kaikenlisäksi-kumpanakin päivänä tuli kasvattajaluokkassa kunniapalkinto. Lucian ja Jetron pentueesta Boris aloitti hienosti näyttelyt Eh lla-todella lupaava uros. Viikonlopun kruunasi sunnuntain Brutuksen Rop tulos-mahtavaa-kyllä täällä kotikatsomoissa hurrattiin! Kiitos kaikille näyttelyssä olleille Leijonaharjoille-uutiset sivulle on tulossa pian tulokset kuvien kera. 

Elviksen tulokset tulivat sitten kennelliitosta-lonkat olivat parasta A-luokkaa mutta kyynärät tulivat 3/3. Noh,  että eihän tuo Elvis ole muuttunut miksikään-huolimatta kyynärtuloksista. Sama Elvis edelleen. Minulle täydellinen Elvis, niin mieletön persoona, että siinä ei "puuttuvat osat" kyynärissä koiraa huononna.Ja itseasiassa-Elvistä ei sureta tulokset ollenkaan. Pääasia, että ei ole oireita kyynärten osalta ja jos niitä tulee-eläinlääkäri on lähellä :) Onneksi oireetonta elämää kyynärten osalta on saanut viettää mutta nivelvalmisteen aloitimme jo aiemmin varmuuden vuoksi.Sinänsä oli varovaisia  toiveita  Elviksen suhteen jalostusmielessä -mutta se suunnitelma nyt yliviivattiin punatussilla ja odotellaan pikkuhiljaa plään beetä :) Loppuvuosi rauhoitutaan ja mietitään ensivuoden näyttelyitä-Helsinki jätetään nyt tänä vuonna väliin-liian lähellä joulua, Oulusta tulee sen verran matkaa Helsinkiin, että reissusta toipumisessa menee aikaa-joulukiireet vie voiton näyttelystä. Harmittaa hieman, Elvis olisi nyt hyvässä turkissa, samoin Helinä mutta pikkutonttujen askartelu menee nyt näyttelyn edelle. :)

Emma mummo täyttää pian 10vuotta ja juhlia suunnitellaan täällä tohinalla. Ehkäpä käymme jossain pienellä retkellä päivän kunniaksi-riippuu tietysti päivänsankarista-Emmahan tykkää valtavasti nuorista pojista mutta Hunkseja on aika hankala järjestää synttäreille..... Saa nyt tyytyä Elviksen kanssa tanssahteluun. Emma nauttii, kun muistelen Emman pentuja-häntä heiluu, kun kysyn, että "oliko Emmalla hienoja pentuja..." :) Sen verran tunnollinen emo Emma on, että päivittäin pesee edelleen Leilan pepun, silmät, korvat, onhan Leila jo yli 5v mutta Emmalle edelleen pentu. Lucia -lapsenlapsi, on kuitenkin Emmalle se tärkein meidän koiraporukassa. Hyvin tarkka Luciasta ja huolehtii kyllä, että Lucia saa parhaimmat nukkumispaikat kotona. silmäterä. Helinän kanssa puolestaa, Emmalla on hieman kitkerät välit-kerran sattui niin, että nakkelin aamusuupalajuustoja tytöille-aina tarkassa järjestyksessä, vanhimmasta nuorimpaan-tällä kertaa oli pehmeää juustoa ja Emman juusto lensikin Emman turkkiin ja tarrautui siihen kiinni...siinä kävi melkoinen pölinä ja Helinä ei millään luovuttanut. Hohoijaa-siinähän  kummatkin saivat pientä osumaa ja sen jälkeen näitten kahden suhteen on saanut olla tarkkana. Tosin Helinälle on tullut jo ikää-niin junnumainen "minä minä minä"-asenne on jäänyt pikkuhiljaa pois ja kunnioittaa vanhempia koiria. 

Emma mummeli täyttää 26.11 10 vuotta ja Emmaa onnittelevat jälkikasvu: Leila, Anton, Roosa, Hilma, Assu ja lapsenlapset: Tito, Lucia, Luca, Nalle, Max, Horatio, Armas, Hertta, Heinä,Pulla,Sylvi, Nepo, Dawa, Pontus, ja Lapsenlapsenlapset : Boris, Bono, Karu, Hemmo ja Elmeri ja Titon seitsemän jälkeläistä :)

 

Emman kanssa nuorina tyttöinä :)

 

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, sisätila

 

 

 

 

—————

Takaisin