Maanantai pyrähti käyntiin eläinlääkärikäynnillä, kuinkas muuten :)

04.05.2015 11:42

Kuvassa edesmennyt Chowimme Linda, alias Tatam Kevätesikko Mätsärireissulla Utajärvellä v.2007. Tyttö ei liikkunut metriäkään kehässä ja tuloksena-ei nauhaa-ei  etes sinistä ei mitään mutta saimme jauhosäkin palkinnoksi. ;) Tuomarina oli Jari Laakso.

 

Lilolla oli silmätarkastus, reilu viikko sitten leikattiin se kirsikka silmästä, toistamiseen mutta eihän se siitä kummentunut. Eläinlääkäri tuumaili, että josko vielä kerran leikattaisiin mutta seurataan nyt, näkökenttäähän se ei haittaa ja jos näyttää sille, että ei tulehdu, saa olla ihan tuommosenaan. Eipä tuo menoa näy haittaavan. Meillä on koirilla painot laskeneet, mikä on ihan hyvä merkki-Lilokin yllätti puntarilla-1kg ed käynnistä :) Tällä hetkellä koirat syö Pure natural-merkkistä ruokaa, Jetrolla tosin on vielä sama ruoka, mitä kasvattaja suositteli-Hill"s-ainakin kasvuiän. Mutta näyttäs-että tämä vehnätön ape on hyvä koirille-kilot mnee oikeisiin paikkoihin ja reipasta olemista on ollut. Turkitkin on kohtalaisen näköisiä ja silmät kirkkaat.

Varasimme Leilalle ultraääniajan tämän viikon torstaille-varmistetaan nyt, että onko tiineenä vai ei. Kovasti polttelisi ilmoitella kesännäyttelyihin, jos ei nyt tällä kertaa ole pentuja tulossa. Hyvin tiineenoloinen, tottakait:) neiti on-uni maittaa ja lenkillä aamulla käveli-aivan ku köntsät ois housussa-tepastellen. Saa ny nähä. Ruoka maistuu tosi hyvin-mitään pahaaoloa ei ole ollut, se hieman viittaa siihen, että ei ole pentuja. Mutta-ei kaikilla pahaaoloa toisaalta olekkaan. Nisät on kasvaneet ja väriltään viittaisi tiineyteen. Muutenkin olemus niin sievä ja turkki upeampi, ku koskaan. 

Jaaha-päiväuniaika alkoi choweilla, Lilokin tyytyväisenä makoilee, koska pääsi tötteröhatustaan eroon.

—————

Takaisin