Luontoäidin soppakauha ;)

19.06.2016 16:01

Tässä on sairastettu ihan urakalla toukokuu, siis me ihmiset täällä Leijonaharjoissa. Jostain syystä siitepöly tänä keväänä on aiheuttanut suuria ongelmia, varsinkin itselleni, henki on ajottain ollut aika ahtaalla, hieman väsynyt meininki on ollut kaikenkaikkiaan. Nyt tuli sateet ja olo helpottui =)

Luciaa käytin uimassa, tai ainakin kahlaamassa eräänä lämpimänä päivänä. Suhteellisen reippaasti neiti kahlasi, ensin ei millään veteen mutta tovin olimme kahlaamassa meren rannalla. Tottakait kyseisestä tapahtumasta piti saada kuvakin ikuistettua ja otin kuvan ja tietysti siinä räpläsin vielä kuvaa Instagrammiin ja hups-puhelin oli hetken päästä entinen. Ärsytyksen ärsytys. Toisaalta ihan kiva olla nyt ilman älypuhelinta-koko ajan se piipittää ja jatkuvasti akku tyhjänä, pakkomielteinen kuvien otto on nyt tauolla ja nautitaan nyt omin silmin kaikesta kauniista ja mukavasta. Harmittaa vaan, meni semmoset 600kuvaa puhelimen mukana -kokeilen vielä pystyisikö huollossa tekemään puhelimelle mitään mutta pahaenteiseltä näyttää. Noh, nyt onkin semmoinen kapula puhelimena ja tytärtä hieman nauratti, kun sen esiin kaivoin tuolla kaupungilla, kun olimme oikein sunnuntailounaalla ravintolassa. Siinä on hidas netti, se painaa ku synti ja on kaiken lisäksi tosi ruma. Mutta näillä mennään ja kesäksi unohdetaan sometukset kännykällä =) Ai niin-kuva Luciasta ennen älypuhelimen kuolemanloikkaa-kerkesi Instaan =)!!! siellä voi käydä ihailemassa Leijonaharjoissa.

 Leila kävi ultrassa ja olihan se luontoäiti soppakauhaansa heilauttanut ihan kunnolla ja odotellaan pentuja syntyväksi loppukuusta. Sen verran moniaita pieniä chowinalkuja siellä näkyi, että tarpeen on ottaa RTG ennen H-hetkeä jotta tarkka määrä tiedetään. Leila on voinut hyvin, tosin nyt ei enää jalka nouse samaan tahtiin mitä aiemmin, maha painaa ja olo on välillä aika tukala, ilmeisesti melkoinen myllerrys on massussa :) Tällä hetkellä raapii mahaansa-karvat irtoilee, täytyykin illalla harjata rauhassa mahanalusta-lie sieltä nyt karvoitus lähtee kokonaan. Pentuhuone siivottiin kunnolla, oikein höyryjen kanssa ja kohta on aika ottaa pentulaatikko esille.  Itselläni edessä häämöttää lomanen-jos kaikki menee hyvin, loma menee pentuhuoneessa ihaillen pieniä chowin alkuja :) kova tsemppi meillä on täällä Leijonaharjoissa päällä :)

Leijonaharjoista Horatio ja Hilma on käyneet näyttelyissä-Horatio hienosti sai ensimmäisen sertinsä viikko sitten Tammelan Kr ssä ja Hilma tänään hienosti ROP Sastamalassa-neiti valioitui samalla, ensimmäistä kertaa AVO-luokassa ja heti napsahti kolmas serti =)!!! Hienoa ja onhan se Hilma kyllä hieno tyttö. Jetro kävi Kajaanissa joku viikko sitten pokkaamassa Rop-tuloksen ja sertin, eilen Rovaniemellä hienosti ERI, täytyy sanoa, että turkin puolesta mahtava suoritus sillä niskasta on nyt lähtenyt karva vaihtumaan urakalla-ei turkki oikein priima kunnossa, melkein meinasimme jättää näyttelyn väliin mutta hyvin men turkista huolimatta!!

Reilu viikko on siis h-hetkeen Leilalla, luulen , että aiemmin syntyvät mitä ed kerralla-olisiko juhannuksena tositoimet Leilalla. :) 

 

Tää kuva otettiin Seinäjoelta pari vuotta sitten, olimme Leilan kanssa junnuluokassa, mieleen jäi tuomarista mukava kuva, erittäin ystävällinen tuomari  PEDERSEN GEIR NORDAHL =)

—————

Takaisin