Lucia Lumppero :)

27.08.2015 11:29

Ihana seurata pennun kehitystä aivan alusta asti. Lucia on valtavasti kehittynyt muutamassa viikossa, melkein ilmassa on jo rauhoittumista, että ei niin paljon jyrsi meitä ihmisiä. Kauhean terävät pentuhampaat tytöllä on mutta nyt on alkanut keskittyä enemmän puruluitten tuhoamiseen. Leila emo on melko kovalla tassulla ojentanut tyttöään välillä-olen mennyt väliinkin mutta täytyy sanoa, että kyllä emo tietää. Tänä aamuna Lucia ei juuri pitänyt vauhtia koululaisille, vaan keskittyi puruluihin-jee! Ensiviikolla on sitten vuorossa ensimmäinen rokotus. Sen jälkeen voimme hieman vapaammin liikuskella-koirapuistoihin, mätsäreihin turistiksi. 

Lucia on kyllä ilmetty "mummonsa"-samoista paikoista rapsuttamalla lähtee takatassu vispaamaan ja istumistyyli on sama-istuu koko pepallaan :) Emman tavoin-on hyvin epäluuloinen vieraita kohtaan, tykkää tarkkailla ensin tovin, kunnes rohkenee mennä silitettäväksi. Toisaalta lenkkipolulla, mitä nyt teemme pieniä rauhallisia kävelyitä-hyvinkin innokkaasti tutustuu vastaantuleviin koiriin. Eilen huomasin, että Lucialla on mummonsa tavoin hyvä jäljestysvietti-äkkäsi Lordin ja Emman lenkkihajut ja sitten mentiin tuhatta ja sataa. 
 
Leila kävi alkuviikolla kunnon tarkastuksessa, kannuskynnet poistettiin, toisessa jalassa kynsi kasvoi pelkästään verikynttä, kummatkin kannuskynnet olivat niin ulkonevat, katsoin parhaaksi poistattaa ne, on helpompi hoitaa kynnet. Leilalla oli kaikki hyvin, hyvässä kunnossa ja painoa oli 26kg. Nyt odotellaan turkin kasvamista takaisin, pentujen lähdön jälkeen melkoinen "sulkasato" iski. Tarkoitus olisi loppuvuodesta lähteä käymään Leilan kanssa näyttelyissä-saapas nähdä miten mamma asiaan suhtautuu :)Tottakait, olisi kiva saada Leilalle se "viimeinen" serti, Leilalla on kaksi sertiä saatu alle 2v ikäisenä, kolmannen sertin pitää saada päälle kahden vuoden ikäisenä-jotta koira saa Suomen Muotovalion Arvon. Katsotaan nyt, kehäharjoituksia pitää alkaa pikkuhiljaa tekemään. 
 
Kuvassa havaittavissa pientä onnistumisen riemua, vuodelta 2008 Oulaisten ryhmänäyttelystä. Lordi oli Rop pentu. 

—————

Takaisin