Kylmää kevättä=)

28.05.2015 20:50

Kevätlunssa on meillekkin rantautunut-itse sinnittelen vielä viikonloppuun, on nimittäin kiireisimmät päivät töissä. Tiedän, että huomenna rojahdan suorilta jaloilta sänkyyn-sen verran koko viikon olo ollut hutera mutta hyvvin olen saanut siirrettyä lenssua. Taito sekin ;)

Leila kävi tänään tiineysröntgenissä ja laitettiin samalla herppespiikin toinen osa. Kuvissa ei näkynyt normaalia isompaa pentuetta-mutta sen verran kakkaa Leilalla oli suolessa, että päädyimme vielä ottamaan eläinlääkärin suosituksesta ensiviikon perjantaina uudet kuvat, jotta tarkka lukumäärä saadaan selville...Nimittäin voi olla heittoa vielä määrässä,suoli painoi kohtua.Mutta kakkaa siellä näkyi, nyt näki senkin, -miltä kakka näyttää röntgenissä.:D Muuten kaikki hyvin,hyvät "luurangot, kalanruodot" näkyi-kaikki siis tähän asti hyvin.

Illansuussa meillä kävi koirahierojaksi opiskeleva tyttö, Iida Vitikka. Lordi sai olla hierottavana. Ensin poika "machoili"alussa mutta sitten rentoutui ja kun hieronta oli ohi-poika oli niin rentona, että jäi pötköttelemään lattialle pidempään. Lapojen välissä jumipaikkoja, muuten ei mitään pahempaa jumia missään. Sovimme vielä uudesta hierontakerrasta..sen verran poika piti hieronnasta :)

Nyt sitten reilu viikko Leilan H-hetkeen..pentulaatikko on jo kasattu huoneeseen, vkonloppuna laittelen pyyhkeet ym valmiiksi. Sitten odotetaan ja odotetaan ja odotetaan :)

 

Tässä on vuodelta 2013 muotinäytöksestä(Salon Saxiinan ja Tyrnävän 4H yhteisestä ) kuva. Kuvassa Lotta ja Martta(Tatam Justiisa), sekä Paula. Tytöt esittivät ylioppilasjuhlamuotia :) Martta Chow Chow esiintyi näytöksessä niin hienosti-poseerasi-nousi lavalle. Todella reipas ja kaunis tyttö, eikä ollenkaan häiriintynyt keskipisteenä olemisesta :)

 

 

Niina

 

—————

Takaisin