Kiireinen toukokuu on kohta ohi =)

28.05.2017 13:03

Sen verran on ollut kiireistä toukokuussa, että enpäs ole kovin usein joutanut koneen ääreelle istumaan, töissä on valmistujais tukat työllistäneet ja täällä meillä on mies lähtenyt t etelään töihin :) Heti alkuun oli peräti kaksi viikkoa etelässä töissä-joten täällä kotona on ollut kera seitsemän koiran melkoista haipakkaa. Aiemmin puolison ollessa kotosalla-koiruudet on lenkitetty pitkin aamupäivää-ei niin kiireellä mutta nyt olemme aloittaneet lenkit aamulla viimeistään puoli kuusi. Jos ei sitten niin hyvä tuuri ole-että sataa vettä :D Eräs aamu tuli vettä ihan kunnolla ja olin kyllä mieleissäni-ei kukaan halunnut lähteä yhtään mihinkään. Ei muuta, ku peitto korviin ja lisää unta.  

Täytyy hieman näistä punkeista kertoa-sehän on se hysteria taas vallannut ihmismielet. Mutta täytyy sanoa, että onhan niitä paljon. Helinälle syöpyi silmäkulmaan yksi punkinperk... ja eihöhän jättänyt mukavan jäljenkin vielä. Saapa nähdä-jättääkö ihan arven siihen-toisaalta tuota turkkia on niin paljon, että tuskimpa näkyy kauaa. Koirille annoimme Sinbarica-nimisen punkkilääkkeet- mitään sivuvaikutuksia ei tullut kellekkään ja nyt en ole enää huomannut punkista aiheutuvia paukamia-paitsi Emmalla oli korvantakana muutama päivä sitten patti.  Olen imuroinut koiria-kun tulevat sisälle-en tiedä onko siitä apua mutta turkissa niitä vilistelee ja sittenpä ne on lattialla ja meidän ihmisten riesana. En kyllä ymmärrä-mistä niitä tulee-koska koirien piha-alueella ei ole juurikaan ruohikkoa -muutama terijoensalava. Ilmeisesti ne takertuu lenkkipolulta mukaan. Yak!

Leila on käynyt nyt muutaman kerran näyttelyssä-kolmatta sertiähän sitä metsästetään. Nyt alkaa vatsalinja olla jo aika hyvä-ahkerasti olemme liikkuneet ja ruuan määrää pienentäneet-eli pienoinen laihdutuskuuri. Nyt alkaa painokin olla hyvissä lukemissa. Leila ei enää pentujen saannin jälkeen ole niin villivarsa-mitä esim. Lucia on -eli kulutusta on vähempi. Lucia pysyy taasen hoikkana vaikka syö reiluja annoksia mutta eipä ole juuri paikoillaan montaa sekunttia-lenkilläkin kevyttää juoksua miltei koko matka. Saapa nähdä-rauhoittuuko meno Luciallakin sitten mahdollisten pentujen saannin jälkeen..Lucia täytttää pian kaksi vuotta ja olemme menossa Kuusamoon ryhmänäyttelyyn-olisihan se hienoa saada Lucia valioksi ennen pentuja :)

Jetro jännittää parhaillaan pentuja-nimittäin Selman tiineys alkaa pikkuhiljaa olla loppusuoralla. Toivomme potraa pentuetta =)! 

Kuvassa Leila ja viime kesän pentuset , Leila on lähdössä lenkille ja katsoo tarkkaan, että kaikki on hyvin=)

—————

Takaisin