Keltainen toukokuu :)

19.05.2019 16:07

Vihdoinkin talvi taittui ja maata näkyvissä. Tosin, varsinkin Jetro-ei ole kovin mielissään, nimittäin lumi on Jetrolle niin tärkeä-onhan poika syntynyt loppusyksyllä joten ei voida puhua "kevään lapsesta" :) Samoin Elvis-joka inhoaa vettä yli kaiken ja pahinta onkin märkä terassi, välillä Elvis pitää nostaa pihanpuolelle. Lenkillä kuitenkin sateesta huolimatta kävelee-tosin kiertää lätäköt hyvin kaukaa. Kaikki koiruudet ovat voineet hyvin, punkkeja on irroteltu tosin päivittäin mutta aavistuksen vähemmän punkkeja on, mitä edellisenä kesänä. Varsinkin Leilasta punkit pitävät ja aika monta olen poistanut silmäkulmasta. Itselläni oli eilen punkki ihan hiusrajassa..

Ulkonäyttelyt ovat alkaneet tovi sitten ja ahkerasti Leijonaharjat ovat näyttelyissä pyörähdelleet. Myös jälkikasvu on menestynyt hyvin-tänään Seinäjoella Leijonaharjan Brillian Skywalkerin tytär Riihikallion Xante sai sertin ja hienosti Rop tulos. Onnea!!

Leijonaharjan Eye Of the Lion tienasi ensimmäisen sertinsä Tampereen nord näyttelyssä ja Tito -Leijonaharjan Brilliant Skywalker oli VSP-lisäksi Nord Serti

Kevään pennut vaihtuvat nyt loppukesän pennuiksi-vielä ei ole juoksuja Lucialle tullut. Odotellaan rauhassa-kyllähän tässä kieltämättä pentukuumetta pukkaa-kuitenkin pari vuotta ed pentueesta tulee syyskuussa :) Mutta sitäkin innokkaita olemme vastaanottamaan mahdollisia pentuja. Paljon on tullut pentukyselyitä ja pahoittelut, että vastaus viipyy-laitan heti kotisivuille mikäli pentuja on tulossa. Aika tuntuu menevän vauhdilla eteenpäin-lie tässä jonkin sortin ruuhkavuodet on menossa-huomasin, että kotisivuja emme olleet päivittäneet kuukausiin. Nyt yritämme olla ahkerampia. Mutta-Hyvää kesää kaikille Leijonaharjoille omistajineen, että kotisivuja seuraaville :) Käymme tosiaan ahkerasti näyttelyissä ja Chowchow. fi sivustolla on nähtävissä näyttelykalenteri-sieltä voi katsoa aikatauluineen(mikäli ne on julkistettu)-tulkaa ihmeessä nykimään hihasta näyttelyissä-mikäli rotu kiinnostaa. Piretta käy pesueineen lähinnä etelässä näyttelyissä ja me täällä pohjoisessa. 

NiinaK

—————

Takaisin