Juhannus lähestyy

19.06.2018 15:57

Kesää on eletty jo tovi ja juhannus on vasta edessä. Mahtavaa.  Vettä sataa vihdoinkin ja sekin on kyllä erittäin mahtavaa. Onhan tässä lämmintä piisannut jo tovi ja kukat meinaa nuukahtaa pihamaalle kuivuudesta. Tänään koirat ovat kuorsanneet sisällä tyytyväisenä-ulos ei olla menossa vahingossakaan.  tytöt nukkuu terassilla-pojat sisällä.  Elvis varsinkin kammoaa vesisadetta. 

Titon- eli Leijonaharjan Brilliant Skywalkerin pennut ovat päässeet luovutusikään ja ihailin pentujenkuvia Riihikallion kotisivuilta. riihikallion.wordpress.com/pentuja/ . Hienoja pentuja ! Nyt jos pentukuume vaivaa-ei ehkä kannata käydä kurkkaamssa pentujen kuvia ;) 

Niin-Elvis aloitti näyttelyt Tuurissa jokunen viikko sitten. Sinne starttasimme jo hyvin aikaisin aamulla-varttia vaille kolme lähdimme matkaan. Ajoin hieman pitemmän kautta-koska aamuvarhain hirviä on niin paljon liikenteessä ja ajamani reitin varrella-on hyvin hirviaitaa. Siellähän niitä hirviä möllöttelikin aamutuimaan mutta onneksi aidan takana. Jetro ja Elvis ovat hyvä pari reissulla. Kummatkin ovat rauhallisia matkustajia ja ei mitään ongelmaa autossa-saatikka tauolla. Uni maittaa ja autossa oleminen on mukavaa. Reissu meni hyvin-tuloksena Jetro oli rop-sekä Elvis Rop-pentu- oli ainut pentu kehässä ja tuomarina suomalainen naistuomari- jonka arviota koirasta kyllä arvostan ja olin todella mielissäni-että hän piti Elviksestä. Elvis liikkui-ainakin vähän ja antoi aika hyvin tutkia. Hieman ihmeissään oli koko touhusta mutta missään vaiheessa ei häntä onneksi luirahtanut alas.  Jetrohan meni niin mielissään kehässä-vaikka taukoa oli niin kaikki muistui  mieleen. Sanoisinko, että nautti olostaan. Ensimmäisen kerran olimme Tuurissa näyttelyssä-Miljoonakoirassa ja oli hyvä paikka. Sisään tullessa-tarjottiin mm. ilmaisia T-paitoja-pieniä koiranruokapusseja...elikkäs  oikein mukavasti koirat omistajineen toivotettiin Tuuriin :) 

Rovaniemellä Nord näyttelyssä mustat kollit kävivät viime viikonloppuna ja hyvin meni. Jetro sai ensimmäisen Nord sertinsä, ollen Rop-sekä Elvis oli Rop pentu. Elvis antoi vielä paremmin katsoa hampaansa Rovaniemellä ja tuomarin tutkia-tosin liikkuminen oli vielä hieman miettiväistä mutta eiköhän paranna menoaan kuten sika juoksuaan, kun kokemusta tulee lisää. Rovaniemellä tapasimme Lucian ja Jetron pentueesta-Elmerin omistajat-oli mukava nähdä ja Elmerillä menee hyvin-komea poika ja miellyttävän luontoinen-kuten vanhempansa. Elmeri jäi hyvin mieleen pentuna-kun tulevat omistajat tulivat ensi kertaa katsomaan pentua-Elmeri käveli hyvin itsevarmasti tulevien omistajiensa luokse-kuten vanhat tutut. 

 

Täytyy sanoa, että näyttelyissä on hurjan hienosti mennyt kaikilla Leijonaharjoilla-jotka ovat näyttelyissä pistäytyneet!!Etelän konttuurista Armas ja mustat tytöt ovat liihotelleet kehässä ja kotiin on menty auto täynnä pokaaleja-samoin Pulla-Kotkan Nord näyttelyssä hienosti VSP tulos ja ensimmäinen Nord serti. Ja Nepo-melkoista menoa ollut kehässä :) !Lucian ja Jetron pentueesa Eye Of the Leopard aloitti hienosti Helsingin pentunäyttelyssä  Rop tuloksella. Luca ja Tito valiopoikina ovat jo niin konkareita näissä näyttelyhommissa-hienoa menoa ja Erkkarissa näemme pojat viimeistään.  Kiitos kaikille ja varsinkin muille Leijonaharjoille kannustuksesta!

Pentuja-toivomme syksylle. Siitä sitten lähemmin. Kesä menee nyt täysin Elviksen lumoissa-että  ei ole oikein aikaa pennutuksille. Toivotamme kaikille oikein Hyvää Juhannusta =) !

 

Kuvassa Leijonaharjan Eye Of the Lion-Hemmo

Kuvassa Leijonaharjan Dearest Isac Alvar, Brutus

Juhannus kolmen vuoden takaa-hatussa taitaa köllötellä Tito ja Nalle =) !

—————

Takaisin