Jetroshka

13.08.2015 18:57

Jetro on kyllä kahdessa kuukaudessa kasvanut melkoisesti ja voimaa on. Vai onko se sitä pallienergiaa, nimittäin uhmailee aidan takana ohikulkevia koiria ja naapurin koiria. Välillä myös Lordille kokeilee. Eilen lenkillä alkoi tuntua, että ei riitä voimat käsissä, jos herra päättää, niin sitten mennään. Myös ohikulkevat koirat kiinnostaa. Nyt ei auta muu, kuin käyttää yksin Jetroa lenkillä. Vaikuttaa, että lenkin pituutta vois roimasti lisätä. Eilen teimme kyllä pitkän lenkin, niinhän tuo näytti, että energiaa riittää vaikka maratoonille. Kohta lähetään lenkille, söin sopivasti mäkkäriaterian, joten pitkä lenkki tekee terää. Jokatapauksessa, harjoittelemme nyt sitten taas uudestaan ohituksia. Eilen välillä sinkoili mutta loppumatkasta meno rauhottui. Vedonestovaljaat voisi rulettaa mutta kokeilen nyt sitten vielä ilman. Jetrohan on käynyt Lordin kanssa yleensä lenkillä mutta olipa eräs ilta alkanut kesken lenkin Lordille räyhäämään, liekö sitten toinen astunut varpaille. Noh, tässä on hyvää aikaa ennen talven liukkaita harjoitella lenkkeilyä, jotta siitä myös hihnan toisessa päässä edes hieman nauttisi. Kumpikin. Sitten kun meno alkaa olla suht rauhallisempaa-pääsee taas mukaan porukkalenkkiin. Suunnittelin, että otamme nyt lenkin, missä osa lenkkiä pururadalla, ehkä jopa juostaisiinkin , jos kunto kestää ohjastajalla :) Muutenkin Jetron olemus on nyt niin epäbalanssissa, miten sen nyt sanoisi, iso pieni poika, lihasta on hirveästi, ei missään nimessä lihavuutta mutta ehkä pidemmät lenkit tekisi nyt hyvää Jetron olemukseen. Vapaana viilettelee omalla pihalla, melkoisia spurtteja ottaa ja haluaisi myös yöt olla ulkona. Yhden yön annoin olla ulkona, kello oli jo vaikka mitä ja herra nukkui terassilla. Jätin sitten khh oven auki, jotta halutessaan pääsee sisälle mutta ei, ulkona nukkui koko yön. 

Seinäjoennäyttely on parin viikon kuluttua Jetrolla vuorossa. Rovaniemelle ilmoitin myös, sekä erkkariin mahdollisesti. (Erkkari=rodun erikoisnäyttely). Jaha, ei se auta-koirien lenkitys alkaa nyt. eilen n.22.aikaan oli lenkitykset tehtynä :) Nyt käytetään kolmessa erässä porukoita ja pikkuinen Lucia siinä välissä käy pienen pieniä pyrähdyksiä lähitienoolla. 

 

Kuvassa Emma hoitaa pentu Leilaa. Leilan kanssa on ollut nyt hieman erimielisyyksiä pennunhoidosta, nimittäin Leila aika rajusti välillä vinguttelee Luciaa, ilmeisesti haluaa häätää pois pennun, koska muut pennut on jo kodeissaan. Noh, se näyttää hurjalle mutta ei siinä mitään epänormaalia, kuuluu asiaan. Välillä Leila leikkii pennun kanssa, kuten kuvassa Emma Leilan kanssa. Nyt alamme totuttaa Luciaa muihin koiriin, toki on tutustellut mutta lähipäivinä saavat olla ihan omassa laumassaan. Jetro ainakin olisi hyvin innokas vaavin hoitaja. Emma mummo ei oikein välitä, lie liian tuoreessa muistissa pentuaika...ja se pentujen jatkuva turkissa roikkuminen :)

 

—————

Takaisin