Hyvää Juhannusta =)!

19.06.2015 22:23

Pennut alkavat olla kilon painoisia, yksi pennuista saavutti kilon jo viikon ikäisenä. Tänään pennut ovat 10 päivän ikäisiä. Eilen meillä kävi pentuja katsomassa pentueen isipapan omistajat ja tuliaisina saimme pennuille leluja, pyyhettä, makupalaa. Leila otti vieraat hyvin vastaan, toki oli hieman epäluuloinen mutta ystävällinen. Nyt Leila viettää vapaaaikansa pentulaatikon ulkopuolella, käy syöttämässä pennut ja sen jälkeen tulee nukkumaan olohuoneeseen. Tänään kävimme myös ihan reilun mittaisella kävelylenkillä Leilan kanssa, pikkuhiljaa pidennetään lenkkiä. 

Nyt odotamme silmien avautumista, pitäisi ihan lähipäivinä avautua. Liikkuvat kovasti ja oikeastaan kahden päivän aikana ovat muutuneet ihan Chow Chown näköisiksi :) Mahtaa olla parin viikon päästä vipinää talossa. Lenkillä käydessämme pikkutytöt naapurista jo kyselivät, millon saa tulla pentuja katsomaan ja lupasin ensiviikolla. Hyvin tärkeää pennuille saada lasten pikkukätösten kosketusta ja muokkaamista. 

Nimet pennuille on saatu tänään pulkkaan :) Teen pentueilmoituksen ensiviikon aikana. On siinä kova mietintä ja mielipidettä kaverilta piti kysyä. Eiköhän ne ihan julkaisukelpoisia kennelnimiä ole :) 

Hyvää Juhannusta toivottaa Lilo :)!

—————

Takaisin