Horatio lähti maailmalle :)

29.07.2015 17:30

Tänään lähti ensimmäinen pentu kotiinsa, Horatio. Lähtöpaino-kunnioitettavat 5,6kg. Leila oli heti tilanteen tasalle, ymmärsi kyllä, että pentu lähtee. Täysin hyväksyi pojan uudet vanhemmat ja tassutkin pesi pojalta ennen kotiinlähtöä. Nyt lähdöstä on kulunut reilu tunti ja emo on rauhallisena, pentuhuoneen ovella kävi laskemassa kyllä pennut mutta häntä heilui. Lie kaipaa jo omaa vapauttaan. 

On kyllä ollut viime päivät sellaista kiirettä pentjen kanssa, toki nukkuvat n.neljä tuntia yhtä kyytiä, sitten syödään ja ulos. Iltaisin olen pessyt pentuja ja kampaillut, sekä olemme ottaneet kuvia paljon. Yhteiskuvaa emme saaneet yrityksistä huolimatta-ei kertakaikkiaan onnistunut kuutta kuvata yhtäaikaa. Mutta-hienoja yksityiskuvia on otettu kuitenkin. Ehkäpä tehdään yksi trikkikuva-missä kaikki on yhdessä ja poseeraavat ;)

Jetron pesu on edessä-ensi sunnuntaina on näyttely Iisalmessa ja tuomarina itsekkin Chow Chow kasvattaja-Paavo Mattila. Odotan innolla arvostelua Jetrosta. Jospa olisi hyvä ilma ja Jetrolla ei mitään murkkuiän angstia.

Nyt odotan uutisia, miten lentomatka Horatiolla sujui etelä-suomeen :) Onhan se ollut varmasti jännittävä kokemus. Lentokoppa saatiin lainaa pentueen uroksen omistajalta, juuri ja juuri poika sinne sopi. Olisiko vkon päästä ollut jo pieni koppa Horatiolle ;)

 

—————

Takaisin