Helatorstaita =)

14.05.2015 13:06

Jotenkin kuvittelin, että kun Jetro saapui meille,-Emma emo ottaa pennun heti vastaan ja alkaa hoitamaan. Mitästä tyhjää! Jetro saapui meille joulukuun puolivälin jälkeen-8 vkonen suloinen pallero...Emma vihasi Jetroa heti ensisilmäyksellä-tai no vihasi ja vihasi-yritti kaikella konstilla räyhätä tuon mustan pennun tiehensä. Häätää, ei päästänyt lähelleen, vaikka kuinka toinen yritti hakea tukea ja turvaa-ikävöi emoaan. Jetrolla ei ollut kovin hyvä ruokahalu ensimmäisinä päivinä, ikävöi synnyinkotiinsa, meni useampi päivä, että kuppi tyhjeni, eikä yhtään asiaan auttanut se, että Emma räyhäsi...

Jetrolle laitettiin eteiseen oma iso turvapaikka-häkki, kokoa en nyt äkkiseltään osaa sanoa mutta sen kokoinen, että minäkin JOPA sinne mahtuisin köllöttelemään. Pidimme poikaa siellä öisin, turvallinen paikka ja itse aina kipitteli sinne, jahka väsytti. Muutenkin turvallinen paikka se oli  pennulle, meidän ollessa töissä. Leila tykkäsi Jetrosta heti, samoin Lilo. Leikit olivat aika rajuja-pentuhan repi ja roikkui tyttöjen turkissa ja Leilasta huomasi, että ois niin tehnyt mieli hieman ravistella ja nakella mutta ei, antoi Jetron tehdä ihan mitä vaan, toki välillä saattoi ihan vaan kokella, vinkaseeko pentu.

No, Lordihan sitten ei juuri noteerannut Jetroa ja emme kovin päästäneet Lordin lähelle, koska Lordihan, jäätyään leskimieheksi-kaljuuntui muutamassa päivässä. Semmoista se suru teettää-puhkesi SA-sairaus. Niin-tuommosen pienen chowin purukalusto on melkoisen terävä ja Jetrohan olis suorastaan raadellut Lordin. Aikaa meni, kevät koitti-Jetrolla vaihtui hampaat ja ne terävät pentuhampaat lähti. Nyt Jetro ja Lordi on mitä parhaimpia kavereita :Lordilla on uusi elämäntarkoitus-kouluttaa Jetroa. Yhdessä vahtivat pihaa-Lordi edellä ja toinen seuraa perässä. Aidantakana tarkkaillaan liikennettä ja välillä otetaan tirsat. Joskus Jetro innostuu repimään Lordin vähäisiä haivenia mutta hyvin Lordi komentaa, ei tarvitse muuta kuin hieman ärähtää ja toinen perääntyy. Minusta tuntuu, että Lordi haluaa jäädä pihahommeleista eläkkeelle-parhaillaan Jetro on ulkona vahdissa ja Lordi makoilee sisällä. Saahan sitä laiskotella-ikääkin kohta 8v =)

Emma on myös hyväksynyt Jetron, tosin leikkimään ei ryhdy pojan kanssa ja on antanut ymmärtää-että turkkia et revi. Ja Jetrohan kunnioittaa Emmaa, antaa olla rauhassa. 

 

Helatorstaiaamuna-Hertta ja Jetro

—————

Takaisin