Kevättä ilmassa =)

29.04.2015 09:37

Vappua odotellaan täällä Leijonaharjoissa, tosin uutiset lupaili lumisadetta. Noh, se ei meidän haittaa. Tarkoitus on mennä Vappupäivänä Jetron kanssa mätsäriin. Kesäkuun alussa ollaankin sitten tositoimissa, sillä ensimmäinen pentunäyttely, minne Jetro ilmoitetaan on Muhoksella 6.6. Jetro kävi pääsiäismätsärissä ja suorastaan olin ällistynyt, kuinka hyvin poika meni kehässä!Aivan kuten vanhat tekijät. Toivotaan, että sama peli jatkuu :)

Nyt ollaan odottavalla kannalla Leilan suhteen-onko tiineenä vai ei. Päätin jo aikaa sitten, että en ota asiasta ressiä-on tai ei mutta niin sitä vaan eilen tuli tilattua netistä aiheeseen liittyvää kirjallisuutta..ja kummasti sitä selailee netistä aiheeseen liittyviä aiheita. Nyt sitten päätin avata kotisivut, meillä oli jokin vuosi aiemmin kotisivut mutta laitoin ne sitten pois, sen verran pienimuotoista tämä toiminta. Nyt päätin, että pidän näitä sivuja nyt ihan virallisesti voimassa, tänne on hyvä päivittää mahdollisia pentueita, kuulumisia koiramaalimasta. Täytyy laittaa tietopankkia rodusta tänne kattavasti..Kuvia laitan vuosien varrelta albumiin-kuvat kertoo enemmän, kuin sanat-toivottavasti niitä on mukava katsella :)

Tällä hetkellä Jetro seikkailee ulkona, Leila ja Emma korsii tuolla omassa huoneessaa, siis todellakin ovat sikiunessa kummatkin :) Lordi nukkuu kotihoidonhuoneessa ja Lilo omassa pöksässään tötterö päässä. Lilolta leikattiin jokunen viikko sitten kohtu pois, sekä korjattiin silmästä kirsikkaa pois. Vapun jälkeen tötterö nakataan varastoon. Niin, hyvin tyypillistä päiväsaikaan koirilla-nukutaan ja nukutaan. Ruoka-aikaa odotellessa :) Kohta lähden itse töihin..kassellaan =)

 

—————

Takaisin