ELVIS

13.01.2018 21:38

Vuosi 2018 alkoi todella hienosti-sillä saimme komean chowipojan Ruotsista, Nyhammarista Commitments'in kennelistä. Elvis saapui komeasti laivalla-poitsu sai tutustua jo edellisenä päivänä kunnon reissaamiseen-Elvis saapui saattajansa kanssa(myös chowikasvatttaja) edellisenä päivänä junalla  Uumajaan odottelemaan laivaa kotiin. (Kiitos Annikalle vielä kerran =)!  Täytyy sanoa, että hieman jännitti, tai oikeastaan aika paljonkin, koska ensi kertaa Elviksen näen ja heti kotimatkalle. Mutta-kun pojan näin kaukaa niin itkuhan se meinasi tulla-tippa tuli  linsiin ja siinä sitten yritin hetken puhallella, ennenkuin menin saattajan ja Elviksen luo. Pojalla heilui häntä, kun kohtasimme ja ensivaikutelma oli enemmän mitä olin odottanut-komea poika ja hyvin reipas ja rohkea. Paluumatkalle varasin hytin ja se oli tarpeen. Nimittäin ensikertaa elämässäni, minulle tuli huono olo laivassa...nimittäin menomatkalla Uumajaan sain hirvittävän näläntunteen-flunssa kesti pitkään ja ruoka ei oikein maistunut ennen reissua-noh, minähän iloisesti vetäisin aamupalapuffetin ja sitten heti tunnin päästä lounaspuffettiin ja niitä Ruotsalaisia köttbullareita sitten maiskuttelin niin, että napa rutkui. Noh, Elvis oli hyvin rauhallinen ja pötkötteli hytissä sängyn vieressä, kun minä voivottelin oloani. Kyllähän se Elvis sai paljon huomiota laivalla ja muutama suomalainen humalainenkin meinasi innostua pojasta liikaa mutta minä oli hyvin ummikkona ja jag talar inte finska-niin saimme rauhan ennenkuin pääsimme laivasta ulos. Hieman hankaluuksia koitui Vaasasta Ouluun ajellessamme-aivan mieletön lumimyräkkä iski ja teitä ei aurattu ollenkaan. Näkyvyys melkein nolla ja lunta tiellä ja pysäkeillä niin paljon, että en arvannut edes pysäkille pysähtyä-auto liirasi sen verran vaikka hyvät talvirenkaatkin alle. Elvis nukkui autuaan onnellisena-hyvin väsynyt poika reissaamisesta. Vihdoin pääsin kylmäasemalle kurvattua ja odotimme siellä Elviksen kanssa lumisateen heikkenemistä-onneksi ilma alkoi kirkastua ja pääsimme kotia kohti, yksi pysähdys tehtiin vielä Kruunupyyssä-kävimme siellä sukulaisissa ja reippaasti Elvis tutki heti paikkoja.

Ensimmäinen viikko on mennyt hyvin-ensimmäisinä päivinä yksinoleminen hieman poikaa harmitti, töihin lähtiessäni-en vielä arvaa jättää pentua isojen kanssa) mutta muutaman päivän päästä Elvis rauhoittui pian nukkumaan omaan huoneeseen työpäiväni ajaksi. Muihin koiriin on tutustunut-kaikilla heiluu häntä-Jetro on kiinnostunut mutta mielellään kiertää pennun mahdollismman kaukaa,kai kuvittelee, että emo syöksyy jostain väliin. Leila on ihastunut Elvikseen, Lucia on hyvin kiinnostunut mutta Elvis haistaa Lucialta maitoa-vaikkakin Lucian pennut aikaa sitten lähtivät omiin koteihinsa. Ilmeisesti Lucia on hyvin äidillinen edelleen ja tuoksuu hyvälle :) Lucia pitää pientä välimatkaa pentuun ja aina kun Elvis rauhoittuu-käy katsomassa ja nuuhkimassa-onko Elviksellä puhtaat korvat ja silmät(Lucia on korvafriikki). Lilo ei välitä Elviksestä laisinkaan, ulkona tullessaan lenkiltä syöksyi heti Elviksen ohi hoitamaan  joululahjaksi saamaansa pupujussia jota vaalii välillä turhankin innokkaasti mutta onneksi saamme huijattua pupun pois syömisen ja lenkkien ajaksi =)

Reipas ja rohkea chowin alku Elvis on ja saa mukavaa vipinää porukkaan täällä. Helinäkin aikuistui hetkessä-kun Elvis tepasteli ovesta sisään. Katsotaan nyt-minkälainen seurakunta tänne muodostuu tulevaisuudessa-veikkaampa, että melkoista menoa on odotettavissa ;)

Ja tässä näitä otoksia mustasta Elviksestä-aika hankalaa muutes kuvata mustaa koiraa

 

—————

Takaisin