Elokuun tohinapäivät

11.08.2019 12:53

Hieman laiskasti olemme päivittäneet kotisivuja mutta kesä on ollut niin kiireistä aikaa, että tietokoneen ääreen ei ole tullut istahdettua viikkokausiin. Näyttelyihin Leijonharjat ovat osallistuneet aktiivisesti koko kesän-mukava viikonloppu oli Oulun KV-jolloin saimme tänne vieraaksi Titon. Hieno viikonloppu ja menestystäkin näyttelyssä tuli. 

Juoksut ovat työllistäneet kovasti-hyvin levotonta porukka on ollut, nyt tilanne on hieman rauhoittunut. Helinä ja Lucia astutettiin ja toivomme tietysti pentuja syntyväksi, tosin vielä on aikaista sanoa, tuleeko niitä pentuja vai ei. Helinä kävi treffeillä hieman kauempana viikko sitten-joten on vielä aikaista arvioida onnistuiko reissu. Lucian treffit ajoittuivat helleviikolle-reilu kaksi vikkoa sitten oli treffit. Katsotaan nyt rauhassa-laittelen tarkempia tietoja kotisivulle-jahka mahdollinen tiineys varmistuu.Onhan tässä ollut pari vuotta pentujen osalta taukoa-nyt olemme hyvin innoissamme-mikäli pentuja syntyisi. En pitänyt juurikaan kesälomaa-säästän loman syksyyn-mikäli pentuja syntyy :) Mikäli kummatkin tytöt pentuja saavat-luvassa on melkoista hulinaa loppuvuodelle. Tarkat suunnitelmat meillä on esim huonejaon suhteen-onneksi rauhallista tilaa kummallekkin mammalle on. Elvis lähtenee muutaman viikon lomalle Rovaniemelle- saa viettää yliopisto-opiskelijan elämää Santerin kanssa. Helpottaa lenkityksiä-mikäli pentuja nyt sitten syntyy. Etukäteen jo ikävöin Elvistä mutta pieni loma tekee varmasti hyvää ja pääsee mahtaviin ruskamaisemiin Lappiin.

Ensi viikonloppuna olemme menossa Elviksen kanssa Kajaaniin ryhmänäyttelyyn-hieman hirvittää koska emme ole joutaneet harjoittelemaan mutta menemme nyt kuitenkin käymään. Toivottavasti murkkuikä olisi nyt viimeistään ohi-sen näkee sitten. Leppoisa, mukava kiltti poika Elvis on, itse rauhallisuus. 

Mukavaa elokuuta kaikille, jännittäviä aikoja elämme täällä Oulussa :)

 

 

—————

Takaisin