Back to normal

08.08.2015 07:02

Eilen lähti Skywalker kotiinsa ja juuri tulleen tiedon mukaan-matka Tampereelle oli sujunut hyvin, oli jo ystävystynyt perheen kisulin kanssa, eli kaikki hyvin :):) Aina jännittää, miten pennulla ensimmäinen yö tai automatka menee mutta aivan turhaan olen jännittänyt, ei kenenkään pennun kohdalla ole mitään ongelmaa ollut. Pieniähän ne pennut vielä ovat mutta hyviä chow chown alkuja.:)

Lucia alias lempinimeltään "Lumppu", vietti ensimmäisen yönsä nyt aivan yksin, ilman veljeä. Hyvin meni, tosin ruoka ei oikein meinaa vielä maistua, kun ei ole sitä kilpailua. Syö mitä syö-ennenpitkää nälkä kuitenkin tulee. Annan aina loput ruuat isommille, en jätä tarjolle, seuraavalla kerralla luulisi menevän, maistuvan jo ruoka. Hieman on ihmettelemistä tytöllä, minne kaikki menivät mutta jäihän tänne kavereita :D Illalla mummo, Emma kävi tutustelemassa pieneen Luciaan. Näyttää sille, että Lucia taitaa olla mummonsa kopio. Saapas nähdä, miten aikuisena ulkonäkö. Jotain niin samanoloista kummassakin on. Lucia on päässyt pienelle valjaslenkille lähiympäristöön, Hertta on käyttänyt tutustuttamassa tyttöä naapureihin. Siitä se lähtee. 

Nyt voi itsekkin huokaista, koko ajan on ollut huoli pennuista, että ei mitään vaan sattuisi. Kaikki pamperssit on nyt kotonaan. Tänään lähdemme Leila emon kanssa Perämeren chowien meriretkelle Raaheen...Saapas nähdä mitä päivä tuo tullessaan. :)Leilalle tekee ainakin hyvää nähdä eri maisemia ja Lucialle olla ilman emoa. 

 

Lucia

 

—————

Takaisin