Blogi

08.05.2018 21:02

Kevättä :)

Vihdoinkin se tapahtui-nimittäin Elvis LIIKKUI! Olemme kovasti reenailleet näyttelyitä varten mutta ongelma on ollut se, että en ole löytänyt Elviksestä käynnistysnappulaa. Herrahan on haaveilija. Meillä kaikki pennut ovat käyneet pieniä lenkkejä kolmasti päivässä-n. 15minuutin lenkki, puoleen vuoteen asti. Elviksellä menee tuossa lenkissä usein 45minuuttia. Kyllä on aamuisin ollut työlästä! Välillä olen kantanut pojan kotiin, koska töihinkin pitää joutua. Elvis seuraa lintuja, naapureita, autoja, pyöräilijöitä, kaikkea mahdollista-istuu ja miettii. Tällä viikolla Elvis on alkanut nostaa jalkaa ja se on saanut pojan vilkkaammin liikkumaan-on hoksannut nimittäin, että parempi hieman merkkailla ja jättää niitä viestejä muille koirille.  Kaikista mielenkiintoisinta Elviksestä on paikallisliikenteen bussi. Eräänä aamuna linja-auto oli pysäkillä tauolla ja kuski hyppäsi puhuttamaan Elvistä. Olihan se Elvikselle elämys ! Sai vielä silityksiä. Elvis on huomattu, usein kuskit hymyilee Elviksen nähtyään pyörätien laidassa katselemassa. No, tänään aloitimme näyttelyhihnassa harjoittelun ja yhtäkkiä Elvis lähtikin liikkeelle! Bravo!!

Jetro on toipunut viime syksyisestä etujalan lihasrevähtymästä, aikaa vei mutta nyt Jetron jalka on entisellään. Todella haastava syksy oli Jetrolle-pakko oli levähtää mutta kuitenkin pieniä lenkkejä teimme. Onneksi kuvissa ei mitään näkynyt-aika näyttää, nyt tilanne on hyvä,  kivuton ja lenkillä menee kuten ennen. Tänään olen pähkäillyt kesän näyttelyitä- hirveästi menoja on ja juhlia tulossa mutta Jetron ja Elviksen ilmoitin pariin näyttelyyn. Jetro on niin upean näköinen ja selvästi Jetrolla mieli tekee päästä pienille reissuille. Kaihoisasti katseli, kun harjoittelin Elviksen kanssa pihalla näyttelyhihnassa. Kyllä täällä pohjosen kehissä tarvitaan Jetron äijämeininkiä :) Heinäkuussa onkin sitten useampi näyttely pojille-erkkari mukaanlukien. Vielä en ole päättänyt -millä kokoonpanolla menemme Erkkariin(tänä vuonna Chow Chow erikoisnäyttely  on Pyhäjärvellä), Lucia lähtee, Elvis lähtee, Jetro lähtee, Helinä lähtee.. ....hohhoijakkaa-.asuntoauto täytyy hankkia jos tällä porukalla reissaa :) 

Jetro ja viimeiset lumiset päivät keväällä....

Lucian ja Jetron pennut ovat kohta 8 kuukauden ikäisiä :) Takapihaa haravoin viikonloppuna ja sieltä löytyi muutama kikkura syksyltä-ihan tuli kaihoisa olo-oli ne niin mahtava viisikko. Lucian kanssa muistellaan välillä pentuja ja Lucia painaa päänsä samalla minun kaulalle ja nauttii kun kerron että oli ne hienoja vauvoja ja Lucia hoiti hienosti. Lucia kyllä muistaa. Viime sunnuntaina pentueesta Eye of the Leopard kävi Etelän kontturissa kyläilemässä palvelusväkineen ja mukavaa puuhaa oli Bonolla ollut-olihan siellä vastassa mukava chowilauma :) Bonon näin keväällä tässä ihan lähellä-oli mukava nähdä kuinka komea poika Bonosta oli tullut. Iloinen vesseli, kuten pentueen muutkin pojat. 

Bono kyläilemässä Piretan ja Jarnon luona-taustalla ilmeisesti Armas, joka ei päässyt karkeloihin mukaan :)

..ja huomenna lupasi yli +20 astetta lämmintä...mahtavaa! Helatorstaina laittelemme vielä porukalla pihaa kuntoon ja kenties grillaamme. Se onkin koirienkin mielestä ihan parasta kesässä-saattaa nimittäin jokunen suupala löytää omistajansa.

 

 

—————

11.04.2018 20:13

On hanget korkeat nietokset...

Mutta kevät on tuloillaan kovalla kohinalla. Aamulla pakkasia täällä Oulussa on kymmenkunta ollut viime päivinä mutta mahtavat ulkoiluilmat. Pääsiäinen oli vallan loistava säitten puolesta ja kovasti ulkoilimme koirien kanssa. Lunta vielä riittää yllinkyllin mutta eiköhän me lumesta päästä eroon juhannukseen mennessä. 

Elvis on sairastunut hyvin vakavaan sairauteen. Samoin Jetro. Olen joutunut pitämään poikia erillään muista ja seurata heidän liikkeitään hyvinkin tarkkaan. Valitettavasti tähän sairauteen ei ole mitään lääkettä ja se vaivaa kumpaakin varmasti heidän koko elämänsä ajan-välillä voimakkaammin ja välillä vähän lievemmin. Tämän sairauden nimi on Rakkaus. Täällä tytöillä-jokaisella lukuunottamatta tietysti Lilo-jolta kohtu poistettu)-törisee peba-eli juoksut on päällä. Elvis on ollut hyvin neutraali tyttöjen suhteen tähän asti-5kk tuli vasta täyteen ikää-mutta liekkö Jetron kanssa vietetyt porinatuokiot tehneet tehtävänsä-eilen sain suorastaan kiskoa Elviksen Emma mummoa kiusaamasta ja sen jälkeen pakko oli laittaa erilleen-sen verran Elviksellä on jo kokoa ja voimaa-sekä sitä hirvittävää machoilua-että parempi erottaa. Ei tähän meidän talouteen oikein sovi yhdistelmällä 5kk ikäisen  ja 9 vuotiaan mummelin pentuja :) Saattaisi olla sen jälkeen myös koko Suomen chowikansakin  sekaisin...:) Jetro puolestaan pysyisi nyt omalla pihalla ilman mitään aitaa-on niin raukka täpinöissään, että sääliksi käy. Jetro ei onneksi möykkää vaikka juoksut on talon tyttösillä mutta ulkona vähän väliä volisee niin sydäntä särkevästi, että sääliksi käy. Elvis tuijottaa huoneessaan kaukaisuuuteen ja vähän väliä nyyhkyttää. Onneksi kohta pääsee iltahommeleihin ulos-leikkiminen ei vaan tahdo oikein innostaa nyt poikaa-sisälle kiire tyttöjen luo....

Imatran KV meni vallan mainiosti Leijonaharjan poppoolla=)!! Onnea kaikille ja mahtava viikonloppu oli kyllä! Elsi ja Lempi ensimmäistä kertaa junnusarjassa ja heti heilahti ERI ja varaserti Elsille.  Pulla vanhana konkarina oli ROP lauantaina KR näyttelyssä ja Luca VSP.  Armas sai varasertin sunnuntain KV ssa ollen PU 2 ja Brutus sai ERIN !! Mahtavaa! Sunnuntain KV ssa Pulla nappasi vielä toisen sertin viikonlopulle-hieno aloitus tälle keväälle. 

Reilun viikon päästä Leijonaharjoista Armas ja Leila saa vuoden Chow Chow kisassa palkinnon- Armas vuoden nuori Chow Chow uros ja Leila vuoden jalostusnarttu kisassa. Palkinnot lahdesta noutaa palvelusväki. :) !

Aurinkoisia kevätpäiviä,

Niina

Hertta ja Elvis pääsiäisenä                                                                               Elvis Nallikarissa Pääsiäisenä

—————

28.02.2018 21:58

Pakkaspäiviä =)!

Nyt ei voi kyllä valittaa talvesta. On ollut hyvä talvi ja todella hyviä ulkoilukelejä-tosin jäätävän kylmää on ollut.  Kauniita pakkaspäiviä ja auringonpaistetta. Koirathan tietysti ovat nauttineet suuresti talvesta-pikkuinen Elvis rakastaa lunta-syöksyy ulkona suoraan lumihankeen. Jetro taas ei millään viihdy sisällä mutta yhteinen sävel löytyi-nakkaan juuston khheen lattialle ja huijaan sisälle-syöksyn laittamaan oven kiinni. Tällä konstilla varmaan menee vielä muutama päivä-sitten pitää keksiä taas jotain muuta. Iltalenkin jälkeen en enää päästä Jetroa ulos-pakkanen kiristyy niin nopeasti ja varsinkin illalla-ei saa poikaa millään sisälle. On tyytynyt kohtaloonsa ja mulkoilee parhaillaan minua tuossa olohuoneen lattialla. 

Lilo täytti hiljattain 8 vuotta =)! Reipas muori ja aiemmin taisin kirjoittaa Lilon joululahjasta-nimittäin pukki toi ihan oman pupujussin.(mainittakoot-että ihan pehmolelu pupu ;) Se on Lilolle erittäin tärkeä edelleen-aamutoimet pitää suorittaa todella joutuin-jotta pääsee taas hoitamaan pupua. Illalla malttaa lenkkeillä kohtuullisen lenkin mutta lähellä kotia muistaa taas pupun ja juoksujalkaa pitää päästä takaisin kotiin. Meinasin välillä ottaa pupun pois Lilolta mutta tulin toisiin ajatuksiin. Ketä se haittaa-se on Lilolle niin tärkeä-ehkä hieman vanhuuden höperyyttäkin on matkassa mutta olkoot. Lilollahan todettiin suht nuorella iällä selkämuutoksia-jossainvaiheessa ongelmia oli liikkumisessa-mutta onneksi Lilo on hyvin reipas-kipulääkityksellä pahin vaihe saatiin ohi-toki välillä kipulääkettä menee kuurina-onneksi Lilosta huomaa aika hyvin-millon on lääkitystä vaativia kipuja. Myös lisäravinteista on ollut etua Lilolle.  Hyvin ketterä on edelleen-ikäisekseen kyllä reipas tyttö. Vaikka tästä Lilo muorista ei koskaan tullut mitään näyttelyissä kävijää-tahi emokoiraa-ei sillä ole ollut merkitystä meille. Eipä voisi hienompaa koiraa omistaa. Sinänsä mukava nyt seurata Lilon pupun hoitoa-olisihan Lilosta tullut melkoinen emo :) 

Elvis täyttää pian viisi kuukautta ja eilen kävimme toisilla rokotuksilla. Eläinlääkäri kehui Elvistä-luonteeltaan todella ystävällinen ja häntä heiluu koko ajan. Toisaalta sitten-vastaanotossa-kun odottelimme laskua rokotuksesta-meinasi siinä hieman haukahdella sissätulijoille. Jokatapauksessa-kaikki oli hyvin Elviksellä. Reissulla menikin hieman kauemmin aikaa-juttelin odotustilassa erään vanhemman pariskunnan kanssa-olivat tulleet tuolta Lapin perukoilta Ouluun koiran kanssa-koiralle tehtiin vaativa leikkaus klinikalla. Ensin oli Rovaniemellä yritetty asiaa hoitaa-olivat sinne ajaneet koiran kanssa mutta ei kaikkea pystytty sielläkään tekemään-tiettyihin hoitoihin erikoistuneita eläinlääkäreitä on Oulussa tai etelämmässä. Välimatkat pohjoisessa ovat pitkiä ja varsinkin nyt talvella-melkoista extremeä pöryytellä autolla. Pariskunta kertoikin, että heillä on ollut koko talven -30 hujakoilla. Noh-he silittelivät Elvistä ja rouva kertoi, että häntäpä on kerran puraissut kiinanpystykorva. Kauhistelin hänelle-että voi ei-kylläpä on ollut harmi ja varmasti teitä hirvittää tämä rotu..Päinvastoin-hän kertoi ylpeänä, että hän on nyt siniverinen-koska sinikielinen koira on häntä kerran puraissut :) Ei siis mitään kammoa rotua kohtaan ollut. Päinvastoin-Elviskin teki suuren vaikutuksen. Lähtiessäni toivoin kaikkea hyvää heille ja turvallista kotimatkaa-sinne vieläkin kylmempään-käsivarren tuntumaan. 

Selman  ja Jetron pennuista Brutus aloitti hienosti näyttelyt tänä vuonna, ollen Lahden pentunäyttelyssä ROP-pentu!! Onnea vielä kerran Heidille ja Kaitsulle-sekä tietysti Etelän haarakonttuurille hienosta kasvatista :) ! Brutuksesta tulemme vielä kuulemaan kevään näyttelyissä. 

Piksun ja Jetron pennut lähtivät uusiin koteihin Black Poppysin kennelistä, Raahesta. Hienoja pentuja-kävin katsomassa pikkuisia, ennenkuin ne lähtivät koteihinsa. Kyllä Piksu on hieno emo . Onnittelut uusille pennun omistajille-varmasti törmäämme näyttelyissä ja toivottavasti muutenkin :) 

ELVIS lumihommeleissa helmikuussa

—————

13.01.2018 21:38

ELVIS

Vuosi 2018 alkoi todella hienosti-sillä saimme komean chowipojan Ruotsista, Nyhammarista Commitments'in kennelistä. Elvis saapui komeasti laivalla-poitsu sai tutustua jo edellisenä päivänä kunnon reissaamiseen-Elvis saapui saattajansa kanssa(myös chowikasvatttaja) edellisenä päivänä junalla  Uumajaan odottelemaan laivaa kotiin. (Kiitos Annikalle vielä kerran =)!  Täytyy sanoa, että hieman jännitti, tai oikeastaan aika paljonkin, koska ensi kertaa Elviksen näen ja heti kotimatkalle. Mutta-kun pojan näin kaukaa niin itkuhan se meinasi tulla-tippa tuli  linsiin ja siinä sitten yritin hetken puhallella, ennenkuin menin saattajan ja Elviksen luo. Pojalla heilui häntä, kun kohtasimme ja ensivaikutelma oli enemmän mitä olin odottanut-komea poika ja hyvin reipas ja rohkea. Paluumatkalle varasin hytin ja se oli tarpeen. Nimittäin ensikertaa elämässäni, minulle tuli huono olo laivassa...nimittäin menomatkalla Uumajaan sain hirvittävän näläntunteen-flunssa kesti pitkään ja ruoka ei oikein maistunut ennen reissua-noh, minähän iloisesti vetäisin aamupalapuffetin ja sitten heti tunnin päästä lounaspuffettiin ja niitä Ruotsalaisia köttbullareita sitten maiskuttelin niin, että napa rutkui. Noh, Elvis oli hyvin rauhallinen ja pötkötteli hytissä sängyn vieressä, kun minä voivottelin oloani. Kyllähän se Elvis sai paljon huomiota laivalla ja muutama suomalainen humalainenkin meinasi innostua pojasta liikaa mutta minä oli hyvin ummikkona ja jag talar inte finska-niin saimme rauhan ennenkuin pääsimme laivasta ulos. Hieman hankaluuksia koitui Vaasasta Ouluun ajellessamme-aivan mieletön lumimyräkkä iski ja teitä ei aurattu ollenkaan. Näkyvyys melkein nolla ja lunta tiellä ja pysäkeillä niin paljon, että en arvannut edes pysäkille pysähtyä-auto liirasi sen verran vaikka hyvät talvirenkaatkin alle. Elvis nukkui autuaan onnellisena-hyvin väsynyt poika reissaamisesta. Vihdoin pääsin kylmäasemalle kurvattua ja odotimme siellä Elviksen kanssa lumisateen heikkenemistä-onneksi ilma alkoi kirkastua ja pääsimme kotia kohti, yksi pysähdys tehtiin vielä Kruunupyyssä-kävimme siellä sukulaisissa ja reippaasti Elvis tutki heti paikkoja.

Ensimmäinen viikko on mennyt hyvin-ensimmäisinä päivinä yksinoleminen hieman poikaa harmitti, töihin lähtiessäni-en vielä arvaa jättää pentua isojen kanssa) mutta muutaman päivän päästä Elvis rauhoittui pian nukkumaan omaan huoneeseen työpäiväni ajaksi. Muihin koiriin on tutustunut-kaikilla heiluu häntä-Jetro on kiinnostunut mutta mielellään kiertää pennun mahdollismman kaukaa,kai kuvittelee, että emo syöksyy jostain väliin. Leila on ihastunut Elvikseen, Lucia on hyvin kiinnostunut mutta Elvis haistaa Lucialta maitoa-vaikkakin Lucian pennut aikaa sitten lähtivät omiin koteihinsa. Ilmeisesti Lucia on hyvin äidillinen edelleen ja tuoksuu hyvälle :) Lucia pitää pientä välimatkaa pentuun ja aina kun Elvis rauhoittuu-käy katsomassa ja nuuhkimassa-onko Elviksellä puhtaat korvat ja silmät(Lucia on korvafriikki). Lilo ei välitä Elviksestä laisinkaan, ulkona tullessaan lenkiltä syöksyi heti Elviksen ohi hoitamaan  joululahjaksi saamaansa pupujussia jota vaalii välillä turhankin innokkaasti mutta onneksi saamme huijattua pupun pois syömisen ja lenkkien ajaksi =)

Reipas ja rohkea chowin alku Elvis on ja saa mukavaa vipinää porukkaan täällä. Helinäkin aikuistui hetkessä-kun Elvis tepasteli ovesta sisään. Katsotaan nyt-minkälainen seurakunta tänne muodostuu tulevaisuudessa-veikkaampa, että melkoista menoa on odotettavissa ;)

Ja tässä näitä otoksia mustasta Elviksestä-aika hankalaa muutes kuvata mustaa koiraa

 

—————

01.01.2018 14:05

Hyvää Uutta Vuotta!!

Loppuvuosi oli erittäin kiireinen, kuten arvata saattaa-joulutohinat vie aikaa ja kaikenlisäksi sairastuin oikein kunnon flunssaan. Onneksi lapset käyttivät pahimpina nuhapäivinä koiria lenkillä-tosin Leila ei alkuun suostunut ollenkaan lenkille poikamme  kanssa mutta mikäs muukaan-kuin makupala sai rouvan lähtemään lenkille. Se siitä uskollisuudesta- makupala voittaa isännän :) Joulusta siis selvittiin ja pukkikin muisti koko perhettä-myös koiria. Jetro sai ison laatikon kissanruokaa-mikä on Jetron suurta herkkua. Ilmeisesti pukki oli kuullut Jetron näyttelyreissuista-sillä usein paluumatkalla pysähdys oli Kruunupyyssä-sukulaisissa missä Jetro heti ensimmäisenä syöksyy katsomaan, onko kissanlautasella ruokaa. Toki tätä herkkua saa vain ja ainoastaan merkkipäivinä-kuten nyt tässä joulun jälkeen-Jetrosta tuli nimittäin isä viidelle hienolle pennulle-yhdelle urokselle ja neljälle tyttöchowille :) Olemme hyvin kiitollisia pentueesta-nimittäin tämä pentue lyötiin lukkoon jo, kun Jetro ja pentueen emä Piksu olivat n. 12 vkosia, leikkivät vimmatusti tuolloin keskenään ;), siinä toivossa, että terveystulokset ovat kummallakin hyvät. Ja kuinka ollakkaan-täydellinen parihan heistä tuli. Pennut ovat Black Poppy"s Kennelissä Raahessa. Kyllä Jetron on ansainnut kissanruokansa :) 

Viime vuodesta saa olla hyvin kiitollinen myös näin kasvatuksen näkökulmasta, kuten tuossa aiemmin kirjoitin Jetron ja Piksun onnistuneesta pentueesta-myös nämä muut pentueet-mitä suunniteltiin jo muutama vuosi aiemmin-ovat onnistuneet. Jetron ja Selman hieno jälkikasvu, Lucian ja Jetron pesue, sekä Leilan ja Jetron 2016 syntynyt hieno pentue. Kaikki mitä olemme suunnitelleet aikaa sitten ovat toteutuneet. Yksi asia jäi hieman harmittamaan-tästä minä mainitsin Jetrollekkin-nimittäin kun olisin toivonut sen yhden tyttöpennun Lucialle. ..mutta kiitollinen olen hienoista uroksista ja lie Jetro päätti asian niin, että akkavalta talossa ei saa enää vahvistua. Jetron ja Leilan pentueen pennut ovat käyneet ahkerasti terveyskuvauksissa, kohtapuoliin kaikki yhdeksän, ovat käyneet kuvauksissa. Hyviä tuloksia, toki ei voi odottaa kaikille A lonkkia ja 0 kyynärtä-mutta kaikki pennut ovat hyvin pärjänneet terveyden suhteen-huolimatta RTG tuloksista. Erityisesti olen iloinen hyvistä silmätarkastustuloksista-nimittäin tähän mennessä kuudella yhdeksästä pentueesta-ei ole perinnöllisiä silmäsairauksia, yhdellä pennuista on PPM-iiris iiris löytö-mikä ei menoa haittaa. Kahden tuloksia vielä odotellaan mutta kirkassilmäisiä pentuja ovat olleet. Mielenkiinnolla odotamme seuraavan pentueen terveystuloksia-tietysti kaikkea RTG kuvaukset eivät kerro-mutta toivomme kaikille hyvää terveyttä.

Olen hyvin ylpeä Jetrosta-hieno uros kaikinpuolin ja koska enemmän olemme joutuneet sanoa eitä kuin joota astutuskyselyille, kertoo sekin Jetrosta hyvänä uroksena. Tällä hetkellä Jetron pentukiintiö-jos näin asian ilmaisen-on täynnä. Pentueet on isokokoisia, joten ei ole järkeä yhdelle urokselle tässä vaiheessa isoa jälkeläismäärää. Kunhan jälkikasvu on päässyt vanhemmaksi-tarkastelemme asiaa uudestaan. Koskaan ei voi tietää etukäteen-piilevistä sairauksista, joten toivomme terveyttä. Sen verran lipsun tässä-että sovimme Jetron ja Lucian kanssa-ensi syksylle tyttöpentueen-jotta saisimme prinsessan tänne meille. Katsotaan nyt miten suunnitelmien käy :)Ja koskaan ei voi kieltäytyä sopivasta morsiammesta. Koska tässä nyt Jetroa kehun koko ajan-en tietenkään unohda hienoja emoja-Leila, Selma, Lucia ja Piksu-isokokoisia pentuja olivat kaikki pennut, vahvoja ja reippaita. Kiitos luontoäidille näistä hienoista pennuista tässä ehkä haastavassa rodussa.

Iloksemme näyttelyrintamalla Leijonaharjat ovat menestyneet vuonna 2017 todella mallikkaasti. Olemme olleet hyvässä yhteishengessä-toinen toisiamme kannustaen, välillä ollaan tultu turvalleenkin näyttelyissä mutta mitä minä silmäilin Vuoden Chow Chow pisteitä(https://www.chowchow.fi/vuodenchowchow ),pisteitä on ropissut siihen malliin, että esimerkiksi Armas laskutaitojeni mukaan tulisi olemaan vuoden nuori Chow Chow uros.  Nartuissa kaikki tytöt ovat kärkipään huiteilla-Helinä ja Pulla-tosin nämä kaksi eivät kerenneet käydä montaa näyttelyä mutta niissä muutamissa meni hienosti :) Taika sai heti ensimmäisessä junnusarjassaan sertin ja muissa näyttelyissä hyvää tulosta.Luca ja Tito-mieletöntä menoa oli viime vuosi-Titosta sen verran, että hattutemppu Oulun Kv ssa-perättäisinä päivinä sertit ja valioituminen-kaikki sertiä kuukauden sisään-olihan se melkoinen suoritus. Luca pärjäsi Pohjoismaiden voittaja näyttelyssä hienosti, lisäksi valioitui heti kahden vuoden iässä-kuten Lucia siskonsakin. Näitten mahottomien sertihaitten isä on Mei hung Ilin San-eli Wagner(omistaja Pirkko Pesu) Selman ja Jetron jälkikasvu on aloitellut näyttelyrintamalla-huikea hortonoomien suoritus-Elsille ryhmävoitti ja Lempikin sai KP :n. Alkuvuonna saamme jännittää tämän kaksikon näyttelyitä heti vaatimattomasti KV näyttelyssä. Kiitos kaikille Leijonaharjoille aktiivisuudesta näyttelyissä ! Leila kävi myös harvakseltaan näyttelyssä viime vuonna ja saimme tiristettyä yhden hyvän tuloksen Seinäjoella ryhmänäyttelyssä. Lisäksi näyttää sille, että Leila Vuoden Chow chow kisassa on menestynyt hienon jälkikasvunsa ansiosta vuoden jalostuschowi kategoriassa. Kuten myös Jetro-Forsure Rolling Stone. Mahtavaa upeeta :)

Surulta emme välttyneet vuonna 2017-Lordi nukkui pois loppusyksyllä-äkillisen sairauden viemänä. Lordi pääsi kymmenen vuoden ikään hienosti ja eli pitkän hyvän elämän, herra lähti rauhallisesti saappaat jalassaan ja antoi meille paljon hyviä ja rakkaita muistoja. 

Hyvää Uutta vuotta kaikille, sekä erityisesti kaikille Leijonaharjoille : Hilma, Anton, Roosa, Assu, Leila, Nalle, Luca, Lucia, Tito, Horatio, Max, Sylvi, Hertta, Helinä, Pulla, Taika, Nepo, Pontus, Dawa, Armas, Brutus, Elsi, Lempi,Hugo, Bono, Boris, Karu, Elmeri ja Hemmo. ! 

Niina

                                                                                                LORDI

 

 

 

—————

23.12.2017 21:29

Hyvää joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta 2018!

—————

26.11.2017 16:10

Pennut kotona

Muutama viikko on vierähtänyt pentujen kotiinlähdöstä tässäpä porukka vielä kuvattuna n. 7-8 vkon ikäisinä. Täytyy sanoa, että olipas tämä mahtava jengi k-leikit olivat aika rajujakin poikapoppoolla mutta niinhän se pitääkin olla :) Hieno poikaporukka!! Olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia Lucian ja Jetron pentueesta.

 

Leijonaharjan Eye of The Lion lähti komeasti ja rohkeasti lentsikalla kohti omaa kotiaan ja asustelee Helsingissä. Rohkeasti on jo käynyt ratikka-ajelulla ja on ollut hyvin reipas poika. 

Leijonaharjan Eye Of the Tiger lähti reippaasti jo 7viikon ikäisenä omaan kotiin-sain kunnian viedä pojan puolimatkaan-mistä omistajat sitten hakivat pojan kotiin. Tottelee nykyään nimeä Hemmo :) Kaunis pentu

Leijonaharjan Eye Of the Jaguar asustelee Rovaniemellä. Onneksi saimme ennen pojan kotiinlähtöä lunta ja kovaakin pakkasta, poika kerkesi tottua pohjoisen ilmastoon :) 

Leijonaharjan Eye Of the Eagle, Karu pääsi vanhemman chowi herran kaveriksi ja löytyypä kotoa vielä Maine Coon rotuinen kissakin, jonka kanssa Karulla on ollut hyvät leikit :)

Leijonaharjan Eye Of The Leopard pääsi omaan kotiin pääkaupunkiseudulle ja erittäin hienosti on kotiutunut. Tämä vilkkaan ja iloisen pienen chowin seurana on kotona koululainen-varmasti on ollut mieluinen joululahja ennakkoon :)

 

—————