Blogi

Vappu tuli ja meni

02.05.2015 16:41

Eipä täällä meillä Vappua juuri juhlittu, Jetroa käytettiin vappumätsärissä ja hyvinhän siellä meni. Oli isojen pentujen 4 ja sai punaisen nauhan. Toivotaan, että sama malli jatkuu sitten pentusarjassa, jahka tulee siihen ikään. Hyviä palkintoja sai mätsäristä ja tohkeissaan poika oli =)

Leilalla on mahdollinen tiineys edennyt 23 päivään astutuksen jälkeen. Tänä aamuna Leila ränkyi ruokaa, eihän siinä auttanut muu, ruokaa kuppiin.Oli jo pelottava...Eilen punnitsimme Leilan ja paino oli hieman laskenut kuukauden takaisesta, johonkin ravintoa nyt käyttää, vaikka tiineyden takia ei vielä kannata liikoja ruokkia, ettei liho turhaa. Olemme antaneet hitusen reilumpia ruoka-annoksia jo reilun viikon ajan... Nyt päätin, että annetaan VIELÄ hieman lisää ruokaa ultraan asti, ei kerkeä lihoa liikoja ja lenkillähän neiti käy, pitkällä-päivittäin. Ja painokin on ok nyt...Jos nyt käy niin, että ei odota pentuja-ei voi lihoa muutamassa päivässä..se nälkä mitä Leila ilmaisee aamuisin, on jotain niin uutta, että täytyy nyt olla jotain....Toivonmukaan tiineydestä johtuvaa.Tai sitten syöppö. Jos on jälkimmäinen-niin back to normal :)
 
Tänään meillä kävi ihania vieraita Raahesta, Malla, Epe ja ihana Piksu. Jetro on ihan lovena Piksuun, heti suoraan asiaan, onneksi Piksu osasi näyttää kaapin paikan ja Jetrokin keskittyi leikkimään, eikä pussailemaan, voimille taisi ottaa, koska poika vieläkin reporankana :) Mukavia leikkejä näillä kahella, lähes samanikusia choweja ovat. Piksulla on niin nätti turkki, ihan pikimusta, harvinaisempi, lyhytkarvainen Chow Chow,karvakin jo vaihtunut, mitä ei meillä Jetrolla vielä ole tapahtunut. Jetrolla on tällähetkellä melkoinen puuhka ja sottapekka enemmälti, uskon, että alkaa jollekkin näyttää-jahka pesen ja föönaan hyväksi. Se operaatio pitäisikin tehdä lähiaikoina.

Kevättä ilmassa =)

29.04.2015 09:37

Vappua odotellaan täällä Leijonaharjoissa, tosin uutiset lupaili lumisadetta. Noh, se ei meidän haittaa. Tarkoitus on mennä Vappupäivänä Jetron kanssa mätsäriin. Kesäkuun alussa ollaankin sitten tositoimissa, sillä ensimmäinen pentunäyttely, minne Jetro ilmoitetaan on Muhoksella 6.6. Jetro kävi pääsiäismätsärissä ja suorastaan olin ällistynyt, kuinka hyvin poika meni kehässä!Aivan kuten vanhat tekijät. Toivotaan, että sama peli jatkuu :)

Nyt ollaan odottavalla kannalla Leilan suhteen-onko tiineenä vai ei. Päätin jo aikaa sitten, että en ota asiasta ressiä-on tai ei mutta niin sitä vaan eilen tuli tilattua netistä aiheeseen liittyvää kirjallisuutta..ja kummasti sitä selailee netistä aiheeseen liittyviä aiheita. Nyt sitten päätin avata kotisivut, meillä oli jokin vuosi aiemmin kotisivut mutta laitoin ne sitten pois, sen verran pienimuotoista tämä toiminta. Nyt päätin, että pidän näitä sivuja nyt ihan virallisesti voimassa, tänne on hyvä päivittää mahdollisia pentueita, kuulumisia koiramaalimasta. Täytyy laittaa tietopankkia rodusta tänne kattavasti..Kuvia laitan vuosien varrelta albumiin-kuvat kertoo enemmän, kuin sanat-toivottavasti niitä on mukava katsella :)

Tällä hetkellä Jetro seikkailee ulkona, Leila ja Emma korsii tuolla omassa huoneessaa, siis todellakin ovat sikiunessa kummatkin :) Lordi nukkuu kotihoidonhuoneessa ja Lilo omassa pöksässään tötterö päässä. Lilolta leikattiin jokunen viikko sitten kohtu pois, sekä korjattiin silmästä kirsikkaa pois. Vapun jälkeen tötterö nakataan varastoon. Niin, hyvin tyypillistä päiväsaikaan koirilla-nukutaan ja nukutaan. Ruoka-aikaa odotellessa :) Kohta lähden itse töihin..kassellaan =)

 
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16